Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Othelie543

40

Håper at jeg får treffer en kjæreste nå og svarer meg på denne annonsen. Liker kino, god mat, filmer og kos.

Mathilde647

52

Sprek og danseglad? Livsnyter men savner en kjær? La oss ta en svingom på byen og se hva det fører til - vennskap og i beste fall kjærlighet?

Melisa914

44

Snill rolig ærlig mann søkes for faste treff med håp om kjærlighet etter vennskap. Ta kontakt for interesser og møtested.

Sina524

56

Sprek og snill og ærlig og åpen dame, skilt, glad i mennesker og dyr, natur og samfunnsengasjert og med håp om kjærlighet igjen. Vil gjerne håpe på svar fra snill mann med ditto lynne.

Alette227

44

Sprek og lett til sinns kar søkes for ditto jente med ønske om fast forhold om kjemien er der hos oss begge to for framtiden.

Elena530

56

Sprek og ungdommelig - ifølge andre - kvinne søker ditto mann. Går lange turer i skogen og naturen der jeg har hytte, elsker å gå på ski, padle, seile, og andre aktiviteter ute i natur og frihet. Ta kontakt for en hyttetur da vel, så vi kan bli kjent. Du må være sprek og glad i natur, kunne lage mat (elsker å lage mat sammen på kjøkkenet) og like vin litt mer enn bare billig papp. Glad og munter, humor, samfunnsengasjert, det er pluss! Tekst meg.

Ailin162

42

Modig mann bes svare, for du må jo være modig for å svare på en slik annonse, akkurat slik jeg føler meg modig når jeg legger den ut her. La oss bli kjent, tekst meg.

Angelica394

48

Rolig og real mann søkes, må være ærlig og redelig, ikkerøyker og vennlig mot barn og dyr. Klaffer dette har du meg i et nøtteskall. Kontakt meg, da vel.

Danuse215

46

Musiker trenger kjærlighetens melodi i hjertet. Fiolinen min vil spille for din sjel, la meg få høre din sang så vi kan spille i harmoni sammen.

Signe750

47

Ønsker meg en mann jeg, som kan ta vare på meg, snill og rolig hjemmekjær og glad i å både lage og spise mat, elsker å gå lange turer i all slags vær og glad i alle dyr og natur. Er du ditto, kan du ikke svare?

Tilla235

56

Real dame med masse kjærlighet for alle mennesker og hjerterom for de fleste håper at Amor kan skyte min pil i din retning da jeg savner den som er min spesielle og som ser på meg med samme øyne. la oss bli kjent med hverandre og utveksle interesser, hobbier og irritasjoner, bygge et vennskap og se om det kan bli mer.

Khadija418

55

Nei, da skal man forsøke å finne kjærligheten eller la den finne meg. Mannfolk, send meg svar så vi møtes og blir kjent. Så ser vi hva framtiden bringer.