Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Alisha876

55

Hjemmekjær husmor med god og stødig økonomi søker mannlig livspartner.

Angelica394

48

Rolig og real mann søkes, må være ærlig og redelig, ikkerøyker og vennlig mot barn og dyr. Klaffer dette har du meg i et nøtteskall. Kontakt meg, da vel.

Dina685

54

Kanskje jeg får meg en kjærest her? Jeg vil aldri gi opp håpet om en kjærlighet nr. 2. Liker kino, en tur på restaurant, turer i skogen på fine stier og veier, hyttetur, biltur i Trøndelag og omegn... hør fra deg.

Siren790

56

Alder er visst bare et tall, så derfor vil denne eldre damen nå gå inn i sin andre ungdom og søke etter en kjæreste. Jeg: Ikkerøyk, elsker vin i moderate mengder, liker hjemmelaget mat (elsker å kokkelere) men vil gjerne flotte meg med en middag ute nå og da. Du må ikke røyke, være glad i dyr (har hund og katt) og være ærlig og snill og rolig. Da kommer vi nok et stykke på vei. Send meg melding da.

Radovana548

40

Singel på det tredje året og ønsker en venn for å dele gode og tunge stunder - hvor det helst er gode stunder da jeg er ei glad jente som sjelden lar livet tynge meg. Du må ikke røyke, og du må være glad i dyr. Stemmer dette, kan vi komme langt i forholdet. Kom igjen, svar.

Cassandra821

51

Sofistikert og selvsikker kan man være, men det fører visst ikke til Den Rette, det. Da forsøker man ukonvensjonelle metoder. La meg bli kjent med deg, under en god middag ute på vår vakre hovedstad. Tør du?

Leila558

49

Håper på mange svar så jeg kan finne meg en kjæresst nå.

Fride535

57

Det hadde vært hyggelig å bli kjent med ein mann som kunne vært ein venn og kanskje noko meir om me trivs i lag? Heimekjær, går tur om veret er fint og likar å bake og lage koseleg mat.

Zahra817

54

Kjærlighet søkes til ensom kvinne som fremdeles har mye hjertegodhet å gi til den rette mannen. Tror på å møtes ansikt til ansikt og bli kjent direkte. Ta kontakt.

Esther448

52

Skilt kvinne, mor til to og bestemor til en, håper med dette å møte en mann og bli kjent med, først vennskap og med håp om noe varmt og varig. Ta kontakt.

Othelie512

45

Sprek dame med sans for trening og vektløfting håper å få en venninne som kan følge på trening og ellers i livet når vi har lyst, og som kanskje kan bli mer enn bare vennskap om vi kjenner at dette stemmer. Det vet vi ikke om du ikke kontakter meg, kjære deg. Hører jeg fra deg?

Sanna883

44

Kjæreste søkes, mannlig, til kjærlig og ensom kvinne. Barna har flyttet til hver sine kanter av landet, venner er opptatte og livet har ikke sendt meg en ny fra Amor, så jeg håper du leser dette og svarer meg.