Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Erica935

52

Heisan, snill ensom mann rundt 50-55 år, har du lyst til å feire en rolig nyttårsaften med meg i år? Skynd deg, ta kontakt. Hjemmelaget koselig måltid og en rolig kveld med oss to, prat, tv og hverandres selskap. Ta kontakt, vær så snill. Jeg er dobbelt vaksinert.

Pernille160

51

Menn søkes for treff så jeg kan velge og finne den rette for resten av livet. Ambisiøst? Jeg tror ikke på noe mindre :) Ta kontakt.

Yvonne981

53

Mann 55-60 må gjerne svare en frodig, sprek og livsglad dame, og jeg håper du også er like livsglad, elsker å nyte livet med alle dets goder uten å glemme de viktige ting i livet her på jorden. Send meg en sms da vel. La oss møtes og se hva livet har å by på for oss sammen.

Anna293

59

Hei snille mann på 60 pluss minus, har du lyst til å møte ei livsglad jente på 59? Mor og bestemor, skilt og med stor sans for å nyte livet, nå har jeg lyst til å møte en ny venn og nyte livet med DEG om du svarer og vi finner tonen. Synger i kor, nyter å gå turer, elsker en dans på byen nå og da, og rett og slett hjemmekos også.

Kathrine323

54

Så ble det min tur å våge å annonsere etter venn og kjærest, et mannlig følge på turer og i stort og smått, en ledsager for vennskap og hjerte. Elsker å bake, liker å drive med håndarbeid og maler litt med akvarell, er tålelig samfunnsengasjert men hjelper der jeg kan ang dyr og barn. Håper dette treffer din interesse, mann rundt 55-60 år. OG at du svarer.

Jessica912

57

Tre ganger vaksinert og koronafri, ønsker å date en mann som også er vaksinert og koronafri, og ikke minst fri for partner og ønsker å gjøre noe med dette. Har både barn og barnebarn, bor alene i fin leilighet og savner bare en ting i livet; kjærligheten. Håper å finne den nå i voksen alder så kanskje du skal ta kontakt, mann 55-60 år med savn i hjertet etter meg?

Aisha875

50

Hei mann med hjerte for dyr og natur, 50-55 år omtrent og som har lyst til å møte ei snill og rolig dame i sin beste alder med mange år igjen og med håp om at kjærligheten vil slå til i voksen alder.

Idun994

41

Skilt og uten barn i huset - de har flydd fra redet og jeg trenger litt vennskap og kjærlighet i livet mitt. Håper en snill mann 40-45 leser dette, og vil ta kontakt. Samfunnsengasjert, ikkerøyk, elsker å bake og lage mat, så vi kan kanskje leke oss på kjøkkenet sammen om du har interessen også? Tør i dag - ta kontakt.

Seline288

62

Håper med dette på svar fra hyggelig mannlig venn på min alder som vil møtes for kaffebesøk, prat og kanskje mer med utviklet vennskap, ta kontakt å bli kjent.

Leila481

46

Håper å nappe til meg en fin fyr som savner ei real rolig og morsom dame i sitt liv, og har lyst til å dele livet med en fin fyr på min alder.

Maijenta27

49

Søker en mann som også savner en partner Å dele hverdagsgleder med. Seriøs og ærlig het er Viktig. Håper på å treffes

Annabelle160

40

Gjerne tekst meg for treff da jeg ønsker å møte en kar i nærheten med samme verdier interesser alder.