Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Enya561

42

Hei, koselige karer rundt 40-50 år, som er ærlige, rolige og glade i livet. Enslig, selvfølgelig, som meg. Jeg er lei av å være alene, og orker ikke tanken på å gå på "sjekker'n" i min alder. Håper å få svar fra en mann som har lyst til å bli kjent med meg, ser bra ut, liker å holde seg i form og kan ta noen herlige spaserturer i Bymarka og Estenstadmarka i helgene. Ta kontakt da vel.

baardbaard4

52

søker kontakt med kvinner i byen der jeg bor

Saga449

45

Hei, mann 45-50, singel og uten noen å feire nyttårsaften med? Ta kontakt da vel. Rolig kvinne, rolig kveld, god mat og hyggelig selskap. Så kanskje vi finner ut at vi kan fortsette å møtes i 2023?

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Ann895

58

Heisan, tidlig enke og ikke ferdig med romanselivet, jeg håper på å møte en mann å date. En rundt 60, stødig og trygg, snill og ærlig. Jeg håper du ikke røyker, liker en dans av og til, kino, like mye som hjemmekos og hyggen i hjemmelaget mat og prat og film på kvelden i sofaen. Skal vi se om det er noen romanse i vente for oss?

Luna812

55

Så sitter jeg her og venter på deg, min hjertens kjær, romantiker og ikkerøyker, glad i barn og barnebarn, dyr og natur, hjemmelaget mat og med håp om at voksen kjærlighet venter på oss. Svar, da vel, herremann rundt 55.

Rachel536

49

Hey hey, menn 50 give or take. Jeg er sugen på å møte deg, bli kjent, gå turer, ta en tur på sjøen innimellom i finvær, hytteturer, vennskap og kanskje med kjærlighet i tankene? I alle fall et håp om det, så da ønsker jeg du svarer så får du vite masse om meg og det vil jeg gjerne vite om deg også.

Leila467

64

Hei, enslig mann på rundt 60-65 år og som savner ei å feire jul med. Jeg kan tilby koselig julehygge, hjemmelaget mat og vennskap som vi får håpe blir vår gave for fremtiden? Tør du, så ta kontakt, så er vi to på julaften.

Bianca748

48

Livets dessert har jeg rukket å få, i form av et nydelig barnebarn, men skilt har jeg også blitt og savner inderlig kjærlighet i mitt liv. Håper å få møte en koselig mann rundt 50 år, en som ikke røyker, som elsker natur like mye som meg og kan være både introvert sammen, og sosial blant andre. Ta kontakt da vel, så møtes vi og føler litt på stemningen.

Anisa360

60

Reisekamerat søkes, for hyggelig selskap for kvinne som ikke liker å reise alene. Er du reiseglad mann rundt 60 år, elsker livet og liker å oppleve og reise, ta kontakt med hyggelig, livsglad kvinne.

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Aline758

42

Mannfolk 40-50 år med skjegg, stort hjerte og masse lyst til å møtes. Her er ei reiseglad evigung jente, elsker å gå ut på byen for utstillinger, kafe, kino, middag, dans, ta kontakt om vi skal møtes og bli bedre kjent, med håp om voksen kjærlighet.