Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Linn680

59

Påsken er vel unnagjort og overstått så nå er det vel på tide å gå videre med livet og forsøke å bryte ensomheten for en skilt kvinne med håp om mer enn å leve alene resten av sitt liv. Mann rundt 60 år ta kontakt om du er ensom og hyggelig, snill og ærlig.

Mathea960

57

Blir ittj fart uten bart, så danseglad herremann på rundt 60 ønskes - for herlige helger sammen og kanskje noe mer på gammeldagan våres?

Liva787

56

Heihei, håpefulle menn rundt 55-60. Er det noen som har samme følelser som meg med håp om et 2023 som bringer kjærlighet med flott partner? Da håper jeg du tar kontakt så vi får bli kjent og bevise at nyttårshåp kan gå i oppfyllelse.

Bianca748

48

Livets dessert har jeg rukket å få, i form av et nydelig barnebarn, men skilt har jeg også blitt og savner inderlig kjærlighet i mitt liv. Håper å få møte en koselig mann rundt 50 år, en som ikke røyker, som elsker natur like mye som meg og kan være både introvert sammen, og sosial blant andre. Ta kontakt da vel, så møtes vi og føler litt på stemningen.

Rachel536

49

Hey hey, menn 50 give or take. Jeg er sugen på å møte deg, bli kjent, gå turer, ta en tur på sjøen innimellom i finvær, hytteturer, vennskap og kanskje med kjærlighet i tankene? I alle fall et håp om det, så da ønsker jeg du svarer så får du vite masse om meg og det vil jeg gjerne vite om deg også.

Felicia283

56

Tøff mc-bestemor vil gjerne dra på turer med tøff mc-bestefar, men snill må du være og like camping og telt på langtur. Hvem vet, kanskje det blir romantisk også?

Cathrine668

48

Ønsker å møte en snill mann, jeg. En på min alder, ærlig og snill og rolig. Hvilke interesser du har vil jeg vite når vi møtes og hvis du savner ditto dame i livet ditt så ta kontakt og vit om meg.

Annabelle160

40

Gjerne tekst meg for treff da jeg ønsker å møte en kar i nærheten med samme verdier interesser alder.

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Luna812

55

Så sitter jeg her og venter på deg, min hjertens kjær, romantiker og ikkerøyker, glad i barn og barnebarn, dyr og natur, hjemmelaget mat og med håp om at voksen kjærlighet venter på oss. Svar, da vel, herremann rundt 55.

Julia440

43

Trenger kjærlighet, søker menn med samme ønske. Må være ca 45 år, ikke røykende, glad i dyr og natur, samfunnengasjert. Jeg er ditto, og elsker å bake. Svar meg da vel.

Sina586

50

Om byen er stor så er ensomheten desto større. I alle fall føler jeg det slik. Jeg har hatt vansker med å møte noen menn på alvorlig grunnlag ute på byen og forsøker å gå nye veier. Ønsket er en rolig og ærlig kar på min egen alder, som også føler seg ensom og har lyst til å bli kjent. Så ta kontakt og så går vi oss en fin tur i Oslo, tar en kaffe, en halv en, og prater, og ser om vi har lyst til å fortsette å møtes.