Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Signe436

45

Sprek dame søker sprek mann, elsker toppturer og natur med dagssekk på ryggen og hjemmebakst, god kaffe, kanskje en vegansk pølsepakke og brød, og opptenningsutstyr om det er lov å tenne bål i naturen når vi går turen. Håper på en snill ærlig kar som vil bli med på slike turer, bli kjent og kanskje finne kjærligheten sammen i det fri?

Eline126

43

Hei, ensomme mann som savner ei snill jente å hygge deg sammen med om dagene. Turnusarbeidende, skilt kvinne med voksen sønn og hund, håper å møte en på min alder med både samme interesser og stikk motsatt, for vi skal jo ha ting å prate om, hehe :) Svar da vel.

Maia388

44

Bondetuppe søker bondetupp - eller nei, du trenger ikke være bonde for å date meg. Men du må nok like å stelle med dyr og plukke epler, da jeg er fruktbonde med kjæledyr i fjøset. Håper på svar fra en snill mann med stor sans for livet og som setter pris på dyr og natur og ikke har mistet troen på kjærlighet.

Marianne196

42

Hei mann som savner den rette, kanskje er det meg, og du er min rette og? Liker gåturer i naturen med bikkja, elsker fotografering, rolige middager og koselige stunder med prat, snacks og film på tv hjemme. Bare en liten del av meg. Hva jeg håper fra deg: Ærlig, rolig, ikkerøykende og rundt min alder. Svar da vel.

Jimre962

61

Søker ei god og flott kvinne,bli kjent og ta det derfra

Yusra829

49

Nyskilt dame fra Estland, søker kjærest. Har bodd i Norge i femten år og kan språket godt. Elsker å skape hjemmekos og hygge for en fin romantisk kveld sammen med deg, som er rundt min alder, kanskje nærmere 55, snill og ærlig og rolig mann.

Vytautas25

32

I’m like to find older women who want’s have good time together who like younger men and his energy,who want spend time together

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.

Rania581

43

Heisann til single hedmarkske menn. Jeg er ei sprek jente på 43, bosatt i Hedmark og skilt i et halvt år, opprinnelig fra Estland, og har bodd i flere år i Norge som jeg elsker og aldri vil dra fra. Ensomhet er ikke noe moro, kjærlighet er derimot veldig moro. Skal vi møtes og se om vi går veien sammen?

Aylin409

51

Ungdommelig moden kvinne over det halve århundret, vil gjerne date menn med baktanken å bli kjærester. Da må man bli venner først, ikke sant? Så la oss bli kjent! Er du en real, glad fyr rundt 50 som har lyst til å møtes uforpliktende på en prat med lunsj, kaffe, middag, hva som helst, kanskje bare en trivelig gåtur og se om vi har interesser som klaffer?

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)