Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Trude315

42

Nyttårsfortsettet mitt: Å få en slutt på ensomheten min, ved å møte en fin mann som vil hjelpe meg med det og samtidig få en slutt på sin egen ensomhet. La oss finne vennskap og kjærlighet sammen, om du tør å svare. Jeg er ikkerøykende og ser helst at du er det, elsker natur, konserter i alle former, og er samfunnsengasjert i nærområdet. La oss bli kjent!

Marina800

49

Aldri gjort dette før men jeg ønsker altså å komme meg ut av ensomhet og møte en snill mann på min alder, med livserfaring og nok kjærlighet igjen til å gi og ønske å få. Ta kontakt, det er første steg.

Freya398

48

Håper å få gå sommeren i møte sammen med en snill real mann på min alder, kose oss i Oslo, gå på restauranter, ta en øl sammen, hygge oss og bli kjent, ta noen turer på konserter, museum... turister i egen by mens vi gir Amor en sjanse?

Maia388

44

Bondetuppe søker bondetupp - eller nei, du trenger ikke være bonde for å date meg. Men du må nok like å stelle med dyr og plukke epler, da jeg er fruktbonde med kjæledyr i fjøset. Håper på svar fra en snill mann med stor sans for livet og som setter pris på dyr og natur og ikke har mistet troen på kjærlighet.

Gunnar52

70

Søker venninne som jeg kan prate med, gå tur med, spise og drikke med. Formål intimitet

OttoSnill42

52

Hei! Kjekk kar snill og god, trenger selskap på turer i fjellet og kanskje storbyer om det passer seg slik! ønsker å bli kjent med en sporty og kjekk dame som vil dele opplevelser med meg!

Ingrid655

56

Danseglade, single menn, se hit! Ungdommelig dansegal dame søker etter fast dansepartner, gjerne med treff utenom, koselige hyggekvelder og bli kjent i livets høst, så kanskje vi velger å dele livet for godt sammen? Venter spent og holder takta!

Jimre962

61

Søker ei god og flott kvinne,bli kjent og ta det derfra

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Sahra926

46

Våren er i anmarsj og det bruser i romanseblodet, har vært alt for lenge alene og vil rette på det. Søker en snill og ærlig mann på min alder, med god økonomi (slik jeg har selv) og åpen innstilling til livets muligheter. La oss møtes og bli kjent.

Adele174

42

Snill kvinne på 42 som er skilt og savner en kjærest, håper at en snill mann på rundt 40 - 45 kan få lyst til å møte meg, bli kjent og håpe at varme følelser gror fram. Møter deg helst for å få høre om dine interesser, og du om mine.