Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Kajsa204

45

Med enda en valentindag unnagjort i ensomhet setter jeg nå foten ned: Nok er NOK! Hvor er du, min hjertens utkårede? Ikkerøyk, ærlig og glad i dyr og natur, da kommer vi langt i et godt forhold, du og jeg. Hva jeg liker? Ta kontakt og finn ut!

Doris765

53

Litt gæern kunstnerdame vært alene veldig lenge og nå får det være nok. Det er grenser for hvor mye kjærlighet man kan få fra leketøy (skjønner?) og hvor er den armkroken jeg fortjener å krølle meg inn i om kveldene, enten det er høst, vinter eller vår med løfter om en deilig sommer som vi kan nyte sammen i varm sol? La meg bli kjent med deg, ta kontakt så vi kan leve livet i noen øyeblikk sammen.

Natasa364

41

Stille og rolig, real, ikke festglad, liker hjemmekos og koselige middager som vi kanskje lager sammen - søker en kjæreste, håper på en venn som kan bli noe dypere og intimt. Ta kontakt.

Maja181

53

Kom igjen, spreke kar, som liker skog og mark og vil ha noen turer på hytte og lange vandringer i skogen. Har hytte, men jeg har ikke selskap og det jeg ønsker er mannlig selskap. Send meg en melding så vi kan bli kjent og se om vi fungerer i lag.

Lisa561

47

Kvinne fra Ukrania skilt håper på å møte mann for ekteskap i Norge. Liker barn dyr og lage god mat og lage vakkert hus for familien.

Laura923

49

Ingen er laget for ensomhet. Selv har jeg vært ensom i alt for lang tid og håper at den tiden nå er over. Modig legger jeg ut annonse og håper en like modig mann svarer meg. Har to barn, et barnebarn, strikker og baker, går rolige turer i vakre Oslo, museumsbesøk og en og annen cafe og pub. Blir du med på livet mitt?

Silja535

42

Hallo, kompis som trenger ei venninne og som kanskje håper på noe mer - nei, ikke kanskje, helt sikkert. For jeg ønsker meg en kjæreste og vil gjerne at det blir deg, hvis kjemien stemmer. Orker ikke slike programmer som sendes på sjekkefronten, "gift ved første blikk" og sjekking og slikt, så derfor forsøker jeg å finne deg her. Svarer du?

Simona451

49

Hei, mannfolk. Jeg lovte mine barn å forsøke med annonse så de slipper å tenke på at jeg er ensom. Ikkerøyker, glad i å lage mat og kose meg hjemme, ingen by-vandrer om det ikke er stille og finvær og særlig ikke er jeg ute på pub og dans. Jeg er hjemmekjær. Frister dette, ta kontakt så jeg får vite hva du liker.

Oda893

42

Hvis du er ensom og jeg er ensom, hvorfor kan vi ikke gjøre noe med det? Jeg har gjort meg ferdig med barn, de er ute av huset og nå vil jeg ha et herlig liv som absolutt ikke skal leves som singel! Ta kontakt.

Alicja416

42

En trist dag - valentindagen - er omme og jeg føler meg mer alene og ensom enn noensinne. Ha forsøkt flere andre steder å rope mot Amor og forsøker nå her, så jeg aldri mer må ha en singel valentindag. Kjære snille mann som savner en spesiell kvinne og kjærlighet, ta kontakt.

Lydie454

46

Kvinne med stødig liv har en ting som mangler og det er en kjær å dele gode og tunge stunder med. Har heldigvis mange gode stunder, og lurer på om det er her inne jeg får kontakt med Deg, herremann?

Nila985

48

Real, sprek og naturglad jente søker ditto mann. Barn og barnebarn ingen hindring, så langt i livet har vi alle en fortid. Tar du kontakt?