Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Sara662

44

Kjærligheten venter på deg, og jeg håper at den som venter på noe godt slik som jeg gjør, ikke venter forgjeves. Nei, jeg har stor tro på å møte Den Rette, det gjelder bare å hjelpe Amor lite granne ved å sette inn en annonse og si HEI, HER ER JEG! Ærlig må du være, normalt utseende og litt sprek da jeg elsker å danse og det må du også like. Hører jeg fra deg?

Sofie146

55

Sjelevenn, kjæreste, venn, kompis, vi får se hva vi blir hvis du svarer meg, kjære mann som leser dette. Tar du kontakt får du vite mer om meg enn at jeg er rolig og elsker å bake.

Simona451

49

Hei, mannfolk. Jeg lovte mine barn å forsøke med annonse så de slipper å tenke på at jeg er ensom. Ikkerøyker, glad i å lage mat og kose meg hjemme, ingen by-vandrer om det ikke er stille og finvær og særlig ikke er jeg ute på pub og dans. Jeg er hjemmekjær. Frister dette, ta kontakt så jeg får vite hva du liker.

Alicja416

42

En trist dag - valentindagen - er omme og jeg føler meg mer alene og ensom enn noensinne. Ha forsøkt flere andre steder å rope mot Amor og forsøker nå her, så jeg aldri mer må ha en singel valentindag. Kjære snille mann som savner en spesiell kvinne og kjærlighet, ta kontakt.

Adriana719

51

Livsnyter, medlem av vinklubb og elsker kunst, liker langweekend-turer til Europas hovedstader og det ville vært hyggelig å ha et mannlig følge med disse samme interesser. Er du ærlig, hyggelig og vet å føre deg, kan vi to ha det morsomt sammen. La meg høre fra deg.

Camilla432

46

Barna ut av redet og kvinnen klar for livet som godt skilt og singel. Ønsker med andre ord å møte en annen singel mann, og se om vi passer sammen til hyggelig samvær og mer. Ta kontakt.

Tilla242

49

Kanskje dette er stedet for å få svar fra en snill og rolig, ikkerøykende kar? Ærlig og øm, ønsker jeg meg du er. Skilt eller separert gjør ikke noe, vi har alle en fortid og du må gjerne ha barn (jeg har selv to). Hører jeg fra deg?

Klara236

47

Heisan, snille, ærlige fyr som savner ei ditto jente med flere år i kroppen enn sjelen føler stemmer helt. Ungdommelig til sinns, glad og blid, livsnyter og vil gjerne nyte sammen med en kjærest. Blir det deg?

Melina225

48

Leken dame søker leken mann for hygge og moro sammen, vår nydelige hovedstad har mye å by på for livsnytere.

Josephine940

45

Vil du, unge mann, oppleve byen sammen med meg? Jeg trenger en date til forskjellige arrangement. Helst over 30 og til min egen alder.

Idunn519

41

Livsglad og viril dame søker mannlige bekjentskaper for hyggelige treff.

Annabell221

49

Skilt kvinne fra Polen med solide røtter her i mitt andre hjemland, Norge, ønsker å bli i landet og finne kjærligheten om igjen. Er norsk statsborger og drar ikke tilbake til fødelandet. God jobb og to barn, egen leilighet og liker en dans på byen, middag og spaserturer i vakre Oslo by.