Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Saga753

46

Bakeglad og matinteressert dame vil gjerne stelle og stulle litt for en som setter pris på god mat, kanskje liker også du å lage? Har hytte vi kan kose oss på, og liker også en biltur nå og da i vakre Norge. Ta kontakt så vi kan bli kjent med hverandre.

Vera385

47

Jeg vil gjerne bli kjent med en ærlig og redelig kar, for hjemmekos og interessante samtaler, små dagsturer i nærområdet og kanskje en tur innimellom på langhelg til Oslo eller en annen Europeisk hovedstad, oppleve ting med og kanskje utvikle til noe fast om du kontakter meg.

Nila321

42

Hei hei. Vil gjerne ha en kjærest som jeg kan dele ensomme kvelder med så de ikke blir ensomme. Liker å gjøre det kos for begge, god hjemmelaget middag, baking, rolige turer langs Breiavatnet og fjorden. Elsker lukten av sjø, tar gjerne en tur med barna til Kongeparken. Du må gjerne ha barn, jeg er også glad i dyr og har katt selv. Kontakt meg da vel.

Amalia227

58

Søker selskapsmann for ensomme kvelder. Ta kontakt.

Simona451

49

Hei, mannfolk. Jeg lovte mine barn å forsøke med annonse så de slipper å tenke på at jeg er ensom. Ikkerøyker, glad i å lage mat og kose meg hjemme, ingen by-vandrer om det ikke er stille og finvær og særlig ikke er jeg ute på pub og dans. Jeg er hjemmekjær. Frister dette, ta kontakt så jeg får vite hva du liker.

Janne754

44

Glad og ærlig mann med stor matsans og som liker å hjelpe til å kjøkkenet, jeg søker deg for hjemmehygge og koselige kvelder. En perfekt kveld for oss: Handle hva vi trenger, hjem og lage maten sammen, spise sammen og så ser vi hva kvelden bringer mer? Håper på varig forhold om vi passer sammen.

Malak332

49

Reisefølge søkes, helst kvinnelig og gjerne lesbisk da jeg håper på noe mer utav et inderlig vennskap. Har selv vært lesbisk all min tid og hadde samboer i fire år, men ikke funnet noen hjertekjær siden da. Håper på seriøse svar.

Othelie461

48

Livsglad og kjærlig kvinne håper på at juleønsket om å finne en sjelevenn blir oppfylt - derfor håper jeg på en mann på min alder vil svare meg nå så vi kan bli kjent. Er interessert i alt innen kunst, samfunn, og veldig glad i natur og dyr. Du må være ærlig. Det er et krav.

Agnes433

52

Nyskilt og ikke ferdig med livet, nei. Er det en sprek herremann som ønsker en ledsager ved sin side for resten av livet? Liker spaserturer i rolig natur, en og annen dansekveld, og elsker å bake.

Ebba625

54

Stolt og singel, har levd et hardt liv med en mann som slett ikke var snill. Har nå vært alene i ti år og har innsett at jeg savner en i livet mitt. Om du orker å møte en skadd kvinne og forsøke å bli kjent med meg på forsiktig grunnlag uten at vi lover hverandre for mye, så håper jeg at jeg hører fra deg.

Alise121

45

Spreking søkes for toppturer i Tromsøområdet. Må være i god form og like natur og miljø, være omgjengelig og ærlig.

Maja181

53

Kom igjen, spreke kar, som liker skog og mark og vil ha noen turer på hytte og lange vandringer i skogen. Har hytte, men jeg har ikke selskap og det jeg ønsker er mannlig selskap. Send meg en melding så vi kan bli kjent og se om vi fungerer i lag.