Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Idunn519

41

Livsglad og viril dame søker mannlige bekjentskaper for hyggelige treff.

Ingelin150

40

Velholdt og sprek, joggeglad dame ønsker joggepartner og partner i mer enn bare jogg også. Du må være utadvent og glad i barn, treningsglad men ikke overdrevent.

Katrine632

50

Danseglad evig ungjente på femti elsker å svinge seg i Trondheim, liker særlig bluesklubben og håper på å få med meg en fast kosekar på konserter og dans. Venter spent.

Evelyn948

58

Kjærest søkes, rett å slett. Æ træng en mann i mitt liv å mitt hjerte. Finnes du her nord? Hvis ikke, e du et anna sted i landet og kan ta turen for å møte mæ? Kontakt mæ.

Malak332

49

Reisefølge søkes, helst kvinnelig og gjerne lesbisk da jeg håper på noe mer utav et inderlig vennskap. Har selv vært lesbisk all min tid og hadde samboer i fire år, men ikke funnet noen hjertekjær siden da. Håper på seriøse svar.

Natalie204

51

Ensom i tigerstaden, orker ikke mer sjekking så jeg forsøker meg å annonsere for å håpe at Amor leser disse annonsene og sender meg den mannen som er laget for meg. Her er jeg og jeg venter.

Sarka468

51

Heiiiii, her er jeg med håp i lengtende hjerte. Dikter på fritiden og elsker natur og lange gåturer med niste og kompass på steder der stiene ikke ferdes. Deler du min interesse for dyr og natur? La meg få svar.

Amira741

48

Kom igjen, lystne og lekne bajas med livsglede og sans for å nyte livet. Jeg venter på deg for å dele gode stunder med deg. Tekst meg.

Doris674

52

Hei, unge mann på rundt 50-60 år. Liker du å ta en dans i ny og ne, føre både dype, samfunnsinteresserte samtaler og også spøke og le? Kino en gang i blant, middag ute, hygge og kos i sofakroken med en god bok eller et brettspill om det ikke er noe på tv som frister - skal vi bli kjent og se om det kan utvikles?

Martyna790

65

Reisefølge ønskes på sydentur to-tre ganger i året. Du stiller med lommepenger selv, jeg står for reise og opphold. Ønsker selskap på opplevelser. Vi møtes noen ganger først så vi ser om vi kan fungere som reisefølge.

Lisa612

57

Bestemor for to men ikke for gammel for kjærligheten. Er du en enslig mann på min alder som føler at livet har mer kjærlighet igjen for slike som oss, ta kontakt så vi kan bli kjent og finne felles interesser.

Susanna246

56

Skilt kvinne savner en å dele kveldene med. Bor ute på bygda, møter deg gjerne i Trondheim på noen kafetreff. Håper du liker dansemusikk og kan ta en drink i lystig lag.