Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Celina807

49

Kjærlighet har ingen alder, og jeg er så moden for et nytt forhold med en fin mann på min alder, rolig og ærlig fyr ønskes i mitt liv. Må være glad i dyr, være samfunnsengasjert og kanskje også glad i korsang? Ta kontakt da vel.

Ailin546

45

Heihei, hadde vært hyggelig å møte en mann på 45-50 år, snill og grei og singel, kanskje litt ensom som meg, som liker å møte nye mennesker og kanskje bli så godt kjent at Amors pil treffer, eller vi blir veldig gode venner, så bare ta sjansen og svar og møt meg, da vel ;)

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.

Trude315

42

Nyttårsfortsettet mitt: Å få en slutt på ensomheten min, ved å møte en fin mann som vil hjelpe meg med det og samtidig få en slutt på sin egen ensomhet. La oss finne vennskap og kjærlighet sammen, om du tør å svare. Jeg er ikkerøykende og ser helst at du er det, elsker natur, konserter i alle former, og er samfunnsengasjert i nærområdet. La oss bli kjent!

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Louise299

41

Hei, jeg håper at jeg kan få kontakt med en snill, rolig og ærlig fin fyr som liker musikk, hjemmebakst og koselige spaserturer med hund i marka og i fjæra. Er skilt på andre året, finner det vanskelig å gå ut og møte nye mennesker (sitter i rullestol), dobbelt opp da jeg er sjenert. Men livet skal ikke leves alene. Vil du bli kjent med meg?

Maia200

42

Hey, sprekinger, mannfolk rundt ca 45 år og ikke ferdig med livet, singel, skilt, ensom, vil ikke feire nyttårsaften alene - ta kontakt så møtes vi, hjemmelaget hyggelig kos og rolig feiring u-alene.

OttoSnill42

52

Hei! Kjekk kar snill og god, trenger selskap på turer i fjellet og kanskje storbyer om det passer seg slik! ønsker å bli kjent med en sporty og kjekk dame som vil dele opplevelser med meg!

Tara912

49

Nei, nå er det nok singelhet og å sitte alene og sture (jeg sturer aldri). Når man kan finne seg en mann og sammen ture (gå på tur, altså). Sprek nordlænning søker ditto mann på rundt 50 som liker natur, toppturer og glade kvinner som leter etter kjærlighet, så da kan vi finne den sammen?

Ingrid655

56

Danseglade, single menn, se hit! Ungdommelig dansegal dame søker etter fast dansepartner, gjerne med treff utenom, koselige hyggekvelder og bli kjent i livets høst, så kanskje vi velger å dele livet for godt sammen? Venter spent og holder takta!

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Mathea875

59

Hei hei spreke karer, jeg er på kjærlighetsleting, ønsker meg en venn og kjæreste på min egen alder. Elsker å danse, går ofte ut og tar en svingom og vil gjerne at du også liker det, og jeg liker god mat og vin, elsker å spise ute. Er nok en livsnyter, så la oss nyte sammen, bli kjent og håpe på en reaksjon fra Amor?