Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Leona644

56

No' mannfolk i nærområdet som tør å møtes for en kopp kaffe, en prat og håp om vennskap og blomstrende kjærlighet da? Har mange interesser, de fleste helt normale, samler på vakre steiner og elsker å lese bøker, liker musikk og går ofte på konserter - blues, klassisk, visesang. Ta kontakt om dette frister å bli kjent med da vel.

Anja468

56

Ja vel, man er skilt og ensom, der, jeg sa det. Så nå vil jeg gjerne ha en kjærest i min alder, på min alder, en snill og ærlig og real kar med sans for humor og natur. Ta kontakt så vi kan bli kjent. Jeg har hjemmebakst ;)

Celia940

63

Brevvenn ønskes, mannlig sådan, for å bli kjent og håpe på oppstandelse av kjærlighet.

Emmy263

43

Fri, singel, glad i livet og ønsker å bli kjent med en mann som kan bli mer enn en venn - men vi forsøker med vennskap i første omgang. Liker barn, natur, dyr og friluftsliv, er samfunnsengasjert og håper vi møtes i interessene. Skriver du?

Margit776

55

Sprek snill og ærlig dame ønsker mannlig selskap på ensomme kvelder. Jeg lager gjerne en god middag med påfølgende kaffe a'vec og koselig prat om du sender en melding.

Inger891

41

Halloen, skulle gjerne hatt en mann i mitt liv, en på rundt 35 år som kan holde følge med meg og mitt ungdommelige lynne, ta kontakt og så prates vi om interesser og slikt, ser om vi vil tilbringe tid og slikt sammen.

Inga712

45

Kunstnersjel hvor er du, jeg er på let etter et menneske, kjønn uviktig, det er et medmenneske en medsjel jeg trenger, ta kontakt om ordene føles som de møter din sjel ditt hjerte.

Lucia844

58

Hei hei, om det er noen myke snille menn som har lyst til å date meg, jeg orker ikke flere jegere så jeg trenger en som er glad i dyr på riktig måte. Ta kontakt for møte.

Siril210

42

Hyggelig dame håper å møte hyggelig mann. Jeg ønsker det samme fra det som jeg kan tilby: Ærlighet, åpenhet, rolig livsstil, ikkerøyker, gjerne et glass nå og da, liker rolige middager på byen, kanskje et koseglass eller to på en pub, masse kosekvelder hjemme foran tv eller foran peisen med kakao, god hjemmebakst og bok, med masse prat om samfunn og liv og alt som måtte interessere oss. Er du rundt 45 og fristes av å svare, så svar.

Rebecka281

59

Med håp om å møte en snill følgesvenn og ledsager, kamerat og kanskje noe enda nærmere? Så annonserer jeg og forteller litt om meg selv. Bakeglad, særlig kaker, cupcakes, baker til bryllup og fest, og kosekvelder for deg og meg, snill og flink til å lytte, glad i folk og dyr, håper du er slik og at du liker det jeg baker, kanskje du har andre interesser så det er enda mer hyggelig å bli kjent, ta kontakt da vel jeg venter.

Jessica912

57

Tre ganger vaksinert og koronafri, ønsker å date en mann som også er vaksinert og koronafri, og ikke minst fri for partner og ønsker å gjøre noe med dette. Har både barn og barnebarn, bor alene i fin leilighet og savner bare en ting i livet; kjærligheten. Håper å finne den nå i voksen alder så kanskje du skal ta kontakt, mann 55-60 år med savn i hjertet etter meg?

Camilla759

59

Reiseglad evigung jente søker mannlig selskap på helgaturer (langhelger) i Europa når alt åpner for fullt. Fram til da kan vi jo benytte sjansen og bli kjent med hverandre? Ta kontakt.