Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Annabelle160

40

Gjerne tekst meg for treff da jeg ønsker å møte en kar i nærheten med samme verdier interesser alder.

Olivia418

63

Det hadde vært kjekkt å få møte en fine mann og da tenker jeg fine på innsiden. Livet er ikke ment å være alene, og jeg håper å få meg en turkamerat, reisevenn og kanskje noe mer hvis vi er heldige. Tar du kontakt med meg?

Linnea779

62

Livsglad dame ønsker danse- og turpartner mannlig sådan for dans og tur, selvfølgelig. gjerne også en koselig prat en kveld eller flere, hyggelig lag og så ser vi hvor mye vi trives og vil være i lag? La meg høre fra deg da. Du må bo i nærheten, ca min alder og være glad i dyr.

Ingvild884

43

Akk ja, nedstengning og man får ikke møtes fremdeles. Noen menn som vil chatte på webcam og ta en prat og en rødvin over nettet mens vi ser hverandre i øynene? Hvem vet, det kan jo oppstå søt musikk så vi møtes når alt dette koronatullet er unnagjort!

Margit776

55

Sprek snill og ærlig dame ønsker mannlig selskap på ensomme kvelder. Jeg lager gjerne en god middag med påfølgende kaffe a'vec og koselig prat om du sender en melding.

Ronja174

41

Strekker ut en hånd og håper at en vennlig, rolig og ærlig mann vil gripe den. La oss skrive litt sammen og se om vi vil møtes i disse rare tidene, bli kjent via ord, ringes litt, og så møtes på en kaffe eller en rolig middag i koronafrie tanker.

Anja468

56

Ja vel, man er skilt og ensom, der, jeg sa det. Så nå vil jeg gjerne ha en kjærest i min alder, på min alder, en snill og ærlig og real kar med sans for humor og natur. Ta kontakt så vi kan bli kjent. Jeg har hjemmebakst ;)

Astri401

41

Hei, om du er en mann 40-50 år, ikke røyker, glad i naturen og kan tenke deg å bli kjent med meg som er ung bestemor for en, mor for to voksne barn, skilt i seks år og ensom med håp om at kjærligheten venter i voksen alder, la oss bli kjent - hva med en middag ute og føle litt hvordan vi trives i lag? Ta kontakt da vel.

Celia940

63

Brevvenn ønskes, mannlig sådan, for å bli kjent og håpe på oppstandelse av kjærlighet.

Beatrice256

63

Livsglad mann og ung til sinns? Liker en fest fremdeles og er ikke redd for å stupe inn i et forhold i håp om at det er evig kjærlighet? Er du som meg så svar. Jeg ønsker meg kjæreste!

Lycke458

65

Denne kvinnen har masse kjærlighet å gi og masse reiselyst i kroppen, så nå søker jeg etter selskap på små og lange reiser, en mann på min alder som gjerne vil bli med meg for egen regning med hyggelig selskap som bonus, og så håper jeg at vi trivs så godt i lag at vi kan fortsette å holde sammen utenom reisene om vi hygger oss. Eldre kjærlighet er ikke noe som skremmer meg. Tør du?

Emmy263

43

Fri, singel, glad i livet og ønsker å bli kjent med en mann som kan bli mer enn en venn - men vi forsøker med vennskap i første omgang. Liker barn, natur, dyr og friluftsliv, er samfunnsengasjert og håper vi møtes i interessene. Skriver du?