Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Liva787

56

Heihei, håpefulle menn rundt 55-60. Er det noen som har samme følelser som meg med håp om et 2023 som bringer kjærlighet med flott partner? Da håper jeg du tar kontakt så vi får bli kjent og bevise at nyttårshåp kan gå i oppfyllelse.

Enya561

42

Hei, koselige karer rundt 40-50 år, som er ærlige, rolige og glade i livet. Enslig, selvfølgelig, som meg. Jeg er lei av å være alene, og orker ikke tanken på å gå på "sjekker'n" i min alder. Håper å få svar fra en mann som har lyst til å bli kjent med meg, ser bra ut, liker å holde seg i form og kan ta noen herlige spaserturer i Bymarka og Estenstadmarka i helgene. Ta kontakt da vel.

Lily632

41

Hei, ensom mann på 40-45. Jeg skal feire min første jul alene, nyskilt og med barna i hver sine landsdeler. Send meg en melding, så kanskje vi kan møtes og se om vi skal tilbringe julaften sammen?

Wilma921

55

Mannlig reisefølge å 55 pluss minus, søkes for et par sydenturer i året, og en og annen helgatur til storby når vi har lyst. Vi betaler hver for oss og nyter selskapet, så vi bør nok møtes på forhånd og se at vi har en kjemi som stemmer mot hverandre. Ta kontakt da vel! JEg er veldig trivelig ;)

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Aylin409

51

Ungdommelig moden kvinne over det halve århundret, vil gjerne date menn med baktanken å bli kjærester. Da må man bli venner først, ikke sant? Så la oss bli kjent! Er du en real, glad fyr rundt 50 som har lyst til å møtes uforpliktende på en prat med lunsj, kaffe, middag, hva som helst, kanskje bare en trivelig gåtur og se om vi har interesser som klaffer?

Adele174

42

Snill kvinne på 42 som er skilt og savner en kjærest, håper at en snill mann på rundt 40 - 45 kan få lyst til å møte meg, bli kjent og håpe at varme følelser gror fram. Møter deg helst for å få høre om dine interesser, og du om mine.

Nila531

42

Valentindagen nærmer seg og jeg har ikke tenkt å sitte alene i år. Jeg er en moden kvinne med stort hjerte, varme følelser for dyr og natur, barn og vanskeligstilte, er veldig samfunnsengasjert og har vært skilt i fire år. Sjekking er ikke meg, så jeg vet ikke hvordan jeg skal møte en ny å dele gleder og sorger og hverdag og fest med. Kan vi ikke møtes til valentindagen, jeg og du - en mann på min alder omtrent, med samme lengsel i hjertet og lyst til å finne en ny Rette?

Yusra829

49

Nyskilt dame fra Estland, søker kjærest. Har bodd i Norge i femten år og kan språket godt. Elsker å skape hjemmekos og hygge for en fin romantisk kveld sammen med deg, som er rundt min alder, kanskje nærmere 55, snill og ærlig og rolig mann.

Ann895

58

Heisan, tidlig enke og ikke ferdig med romanselivet, jeg håper på å møte en mann å date. En rundt 60, stødig og trygg, snill og ærlig. Jeg håper du ikke røyker, liker en dans av og til, kino, like mye som hjemmekos og hyggen i hjemmelaget mat og prat og film på kvelden i sofaen. Skal vi se om det er noen romanse i vente for oss?

Milja770

43

Ferietur med singel sprek dame? Er singel for første sommer i livet, og har ikke lyst til å dra alene på tur. Søker derfor etter en mann på min alder som vil bli med, et par uker i Europa på storbyhopping. Jeg står for mine utgifter, du står for dine, og vi har felles hygge og opplevelser. Frister det?