Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Esther448

52

Skilt kvinne, mor til to og bestemor til en, håper med dette å møte en mann og bli kjent med, først vennskap og med håp om noe varmt og varig. Ta kontakt.

Sanna883

44

Kjæreste søkes, mannlig, til kjærlig og ensom kvinne. Barna har flyttet til hver sine kanter av landet, venner er opptatte og livet har ikke sendt meg en ny fra Amor, så jeg håper du leser dette og svarer meg.

Cassandra821

51

Sofistikert og selvsikker kan man være, men det fører visst ikke til Den Rette, det. Da forsøker man ukonvensjonelle metoder. La meg bli kjent med deg, under en god middag ute på vår vakre hovedstad. Tør du?

Signe902

43

Javel, hvor ble det av Amor og den jobben han skulle utføre? Jeg venter fremdeles på å bli truffet av en pil, og kanskje jeg skal gi opp å håpe på at den lille fleskete fyren skal gjøre jobben, og heller legge inn annonse her? Satser på at du svarer, du som faller for dette, og DA kan vi bli kjent!

Rikke511

51

Savner du ei snill dame med sans for humor, samfunnsspørsmål og enkle gleder i livet? Ta kontakt om du er ditto.

Dina685

54

Kanskje jeg får meg en kjærest her? Jeg vil aldri gi opp håpet om en kjærlighet nr. 2. Liker kino, en tur på restaurant, turer i skogen på fine stier og veier, hyttetur, biltur i Trøndelag og omegn... hør fra deg.

Angelica394

48

Rolig og real mann søkes, må være ærlig og redelig, ikkerøyker og vennlig mot barn og dyr. Klaffer dette har du meg i et nøtteskall. Kontakt meg, da vel.

Khadija418

55

Nei, da skal man forsøke å finne kjærligheten eller la den finne meg. Mannfolk, send meg svar så vi møtes og blir kjent. Så ser vi hva framtiden bringer.

Othelie512

45

Sprek dame med sans for trening og vektløfting håper å få en venninne som kan følge på trening og ellers i livet når vi har lyst, og som kanskje kan bli mer enn bare vennskap om vi kjenner at dette stemmer. Det vet vi ikke om du ikke kontakter meg, kjære deg. Hører jeg fra deg?

Lydie454

46

Kvinne med stødig liv har en ting som mangler og det er en kjær å dele gode og tunge stunder med. Har heldigvis mange gode stunder, og lurer på om det er her inne jeg får kontakt med Deg, herremann?

Rebecka985

40

Dame trenger mann, for kose stunder turer og må like dyr, være snill og ærlig.

Tilla235

56

Real dame med masse kjærlighet for alle mennesker og hjerterom for de fleste håper at Amor kan skyte min pil i din retning da jeg savner den som er min spesielle og som ser på meg med samme øyne. la oss bli kjent med hverandre og utveksle interesser, hobbier og irritasjoner, bygge et vennskap og se om det kan bli mer.