Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Liva787

56

Heihei, håpefulle menn rundt 55-60. Er det noen som har samme følelser som meg med håp om et 2023 som bringer kjærlighet med flott partner? Da håper jeg du tar kontakt så vi får bli kjent og bevise at nyttårshåp kan gå i oppfyllelse.

Milja770

43

Ferietur med singel sprek dame? Er singel for første sommer i livet, og har ikke lyst til å dra alene på tur. Søker derfor etter en mann på min alder som vil bli med, et par uker i Europa på storbyhopping. Jeg står for mine utgifter, du står for dine, og vi har felles hygge og opplevelser. Frister det?

Marina800

49

Aldri gjort dette før men jeg ønsker altså å komme meg ut av ensomhet og møte en snill mann på min alder, med livserfaring og nok kjærlighet igjen til å gi og ønske å få. Ta kontakt, det er første steg.

Gunnar52

70

Søker venninne som jeg kan prate med, gå tur med, spise og drikke med. Formål intimitet

Wilma921

55

Mannlig reisefølge å 55 pluss minus, søkes for et par sydenturer i året, og en og annen helgatur til storby når vi har lyst. Vi betaler hver for oss og nyter selskapet, så vi bør nok møtes på forhånd og se at vi har en kjemi som stemmer mot hverandre. Ta kontakt da vel! JEg er veldig trivelig ;)

Regine389

55

Hei sveis, menn 55-60, vil gjerne date og bli kjent med flere venner, så kanskje man oppdager at kjærligheten finnes blant en av dere? Ta kontakt da vel, med sprek dame som har mye å prate om og er likevel flinkt til å lytte.

Naomi578

45

Sommeren er snart over, men det er ikke livet. Som voksen har jeg gått igjennom min første sommer alene og nyskilt, og er nå klar til å møte noen ny i livet. Skal vi forsøke å møtes og se om vi kan bli venner, før vi lar varmere følelser slippe til? Ønsker en snill og ærlig mann på min alder, samfunnsengasjert (ikke stem Sp) og glad i dyr (ikke vær jeger). Da kommer vi allerede langt på vei. Svar da vel :)

Sabrina195

46

Skilt i fem år og barna er ute av huset, savner en sjelevenn, mannlig selskap og turkamerat på skogsturer og telting. Håper at jeg finner en friluftsmann her, ærlig og rolig, som kan kose seg med en hvit eller rød pappvin i skogen og nyte naturen i stillhet eller koseprat. Ta kontakt så kan vi møtes og se om vi kan trives på turer sammen.

Anisa360

60

Reisekamerat søkes, for hyggelig selskap for kvinne som ikke liker å reise alene. Er du reiseglad mann rundt 60 år, elsker livet og liker å oppleve og reise, ta kontakt med hyggelig, livsglad kvinne.

Sarah766

50

Så er man som singel rundet de halve hundre og kan tenke seg å finne litt koselig mannfolk for vennskap og håp om kjærlighet da. Danseglad, elsker å gå turer med hunden, men trives like greit en koselig hjemmekveld med prat og hyggelig musikk. Du må være ikkerøyker, slank og glad i natur og dyr, og rundt 50.

Kira149

53

Heihei. Noen spreke karer på min alder som har lyst til å bli kjent, og se om vennskap og noe mer kan være tingen sammen med meg? Ei frisk og glad siddisdame med stor sans for hjemmebakst og turer langs sjøen.