Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Sara662

44

Kjærligheten venter på deg, og jeg håper at den som venter på noe godt slik som jeg gjør, ikke venter forgjeves. Nei, jeg har stor tro på å møte Den Rette, det gjelder bare å hjelpe Amor lite granne ved å sette inn en annonse og si HEI, HER ER JEG! Ærlig må du være, normalt utseende og litt sprek da jeg elsker å danse og det må du også like. Hører jeg fra deg?

Ann935

52

Herremann søkes til hjertevarm, moderlig og husglad kvinne. Baker, lager mat og elsker å gjøre det fint og koselig hjemme. Er hjemmeværende og singel, uføretrygdet og ønsker også en turkamerat for rolige spaserturer noen ganger i uken.

Camilla432

46

Barna ut av redet og kvinnen klar for livet som godt skilt og singel. Ønsker med andre ord å møte en annen singel mann, og se om vi passer sammen til hyggelig samvær og mer. Ta kontakt.

Melina225

48

Leken dame søker leken mann for hygge og moro sammen, vår nydelige hovedstad har mye å by på for livsnytere.

Gunhild268

45

Da gir jeg etter for presset fra barna, som ikke vil at mor skal være singel lenger. Søker ikkerøykende snill og ærlig fyr, gjerne med egne barn og selvfølgelig livsopplevelser. Vi kan jo forsøke oss på en tur en langhelg til Praha eller noe i den retningen? Ta kontakt.

Lisa612

57

Bestemor for to men ikke for gammel for kjærligheten. Er du en enslig mann på min alder som føler at livet har mer kjærlighet igjen for slike som oss, ta kontakt så vi kan bli kjent og finne felles interesser.

Embla954

59

Sprek og fargerik dame søker ditto venn i mannlig form for hygge og kanskje noe varmere i framtiden. Tekst meg for nærmere bekjentskap.

Ines846

44

Jeg er faktisk på utkikk etter en ung herre som kan holde meg med selskap på ensomme kvelder. Da jeg er veldig ungdommelig til sinns har jeg aldri følt meg vel med "min egen alder" av menn. Ta kontakt, om det pirrer nysgjerrighet her.

Sarlota133

46

Trønderjente på mannfolkjakt, pass dokk, guta! Jeg ønsker meg en ærlig kar som liker å leve uten at alt må være alvorlig, selv om vi også bør ha plass til alvor i livet. Fast følge, ønsker ikke noen engangsforhold, så kun seriøse kara, takk.

Malak332

49

Reisefølge søkes, helst kvinnelig og gjerne lesbisk da jeg håper på noe mer utav et inderlig vennskap. Har selv vært lesbisk all min tid og hadde samboer i fire år, men ikke funnet noen hjertekjær siden da. Håper på seriøse svar.

Alette463

51

Livsglad nyter med dansefot og sans for kunstutstillinger, rødvin og lett dekadanse søker ditto mann. Har noen krav: Ærlighet, ikke røykende og må være åpen for vegetarisk livsstil - har du ikke forsøkt vegetar har jeg mange overraskelser til deg. Ikke minst er jeg utholdende på dansegulvet og andre steder.

Evelyn948

58

Kjærest søkes, rett å slett. Æ træng en mann i mitt liv å mitt hjerte. Finnes du her nord? Hvis ikke, e du et anna sted i landet og kan ta turen for å møte mæ? Kontakt mæ.