Zahra817

Age: 54

Fylke: Oslo

Kjærlighet søkes til ensom kvinne som fremdeles har mye hjertegodhet å gi til den rette mannen. Tror på å møtes ansikt til ansikt og bli kjent direkte. Ta kontakt.

Send till: Zahra817

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Lilly752

47

Skulle hatt en fyr å dele paraply med på regntunge dager - og en hånd å holde i på solfylte turer. Håper på svar fra snill rolig mann rundt 50 år som har lyst til å bli kjent med håp om vennskap og mer.

Sahra926

46

Våren er i anmarsj og det bruser i romanseblodet, har vært alt for lenge alene og vil rette på det. Søker en snill og ærlig mann på min alder, med god økonomi (slik jeg har selv) og åpen innstilling til livets muligheter. La oss møtes og bli kjent.

Gudm152

72

Er det noen for meg her. Skal vi starte der, med blanke ark.

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Celina807

49

Kjærlighet har ingen alder, og jeg er så moden for et nytt forhold med en fin mann på min alder, rolig og ærlig fyr ønskes i mitt liv. Må være glad i dyr, være samfunnsengasjert og kanskje også glad i korsang? Ta kontakt da vel.

Eline707

45

Denne jula vil jeg ikke være alene. Er det en mann på min alder, rolig og ensom, som kan tenke seg å feire sammen med meg? Og kanskje vi oppdager at vi har lyst til å tilbringe enda mer tid sammen?

Mathea875

59

Hei hei spreke karer, jeg er på kjærlighetsleting, ønsker meg en venn og kjæreste på min egen alder. Elsker å danse, går ofte ut og tar en svingom og vil gjerne at du også liker det, og jeg liker god mat og vin, elsker å spise ute. Er nok en livsnyter, så la oss nyte sammen, bli kjent og håpe på en reaksjon fra Amor?

Milja770

43

Ferietur med singel sprek dame? Er singel for første sommer i livet, og har ikke lyst til å dra alene på tur. Søker derfor etter en mann på min alder som vil bli med, et par uker i Europa på storbyhopping. Jeg står for mine utgifter, du står for dine, og vi har felles hygge og opplevelser. Frister det?