Saga219

Age: 55

Fylke: Sør-Trøndelag

Livsglad men ensom, det er en dårlig kombinasjon og jeg vil nå forsøke å finne en nær venn, mannlig venn, som kan bli noe mer med tid og stunder. Jeg tror på vennskap først og ønsker ikke å kaste meg ut i noe. Jeg vil gjerne bli kjent med en rolig, snill fyr, ikkerøyker, glad i dyr og liker å gå rolige turer i skog og mark - enten det er Bymarka eller Estenstad. Ta kontakt, ækte trønder.

Send till: Saga219

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Sarah766

50

Så er man som singel rundet de halve hundre og kan tenke seg å finne litt koselig mannfolk for vennskap og håp om kjærlighet da. Danseglad, elsker å gå turer med hunden, men trives like greit en koselig hjemmekveld med prat og hyggelig musikk. Du må være ikkerøyker, slank og glad i natur og dyr, og rundt 50.

Gunhild955

43

Heisan, er det en snasen kar på rundt 40-50 som har lyst til å møtes? Jeg liker å gå turer, bake, se film og er en rolig og snill dame. To barn og de er ute av redet. Skilt og ønsker ikke å være alene lenger. La oss møtes og se om det kan bli mer enn vennskap?

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Mali428

42

Noen menn som har hjemmepåske og har lyst til å møtes for en hyggelig prat, spasertur, kaffe og se om vi vil bli bedre kjent? Møtes fast? Håpe på at følelser oppstår utover vennskap? Håper på ærlige, rolige menn til svar, som ikke røyker og er glade i natur og dyr.

Jimre962

61

Søker ei god og flott kvinne,bli kjent og ta det derfra

Agnethe227

46

Heisan, menn på min alder pluss minus. Alder er ikke viktig for min del, faktisk, for det som teller for meg er at du er ærlig og snill. Jeg liker en tur på byen i ny og ne, men ikke noe flatfyll. Røyker ikke, har ikke barn og elsker dyr så jeg har både hund og katt, med dyr som hobby på fritiden i form av frivillig hjelp. Liker du ikke dyr, trenger du ikke svare, men hvis du har hjerte for det og savner ei jente i armkroken som er ærlig og redelig og savner en venn å bli glad i og kanskje oppleve kjærlighet med, svar vær så snill.

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.