Gabriela534

Age: 43

Fylke: Vestfold

Hei. Jeg trenger en mannlig brevvenn, chattevenn, mail-venn i disse tider, med håp om at vennskap vil utvikles og videre til kjærlighet. Kanskje koronakrisen er nettopp det som skal til for å møte en ny på en annerledes måte?

Send till: Gabriela534

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Thale824

45

Hvorfor skal ikke jeg klare å finne meg en real kar, ærlig og snill, glad i barn og natur slik som jeg er? Passer dette for deg, mann rundt 45, ta kontakt og la oss møtes.

Jimre962

61

Søker ei god og flott kvinne,bli kjent og ta det derfra

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Kira149

53

Heihei. Noen spreke karer på min alder som har lyst til å bli kjent, og se om vennskap og noe mer kan være tingen sammen med meg? Ei frisk og glad siddisdame med stor sans for hjemmebakst og turer langs sjøen.

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)

Tara912

49

Nei, nå er det nok singelhet og å sitte alene og sture (jeg sturer aldri). Når man kan finne seg en mann og sammen ture (gå på tur, altså). Sprek nordlænning søker ditto mann på rundt 50 som liker natur, toppturer og glade kvinner som leter etter kjærlighet, så da kan vi finne den sammen?

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Enya561

42

Hei, koselige karer rundt 40-50 år, som er ærlige, rolige og glade i livet. Enslig, selvfølgelig, som meg. Jeg er lei av å være alene, og orker ikke tanken på å gå på "sjekker'n" i min alder. Håper å få svar fra en mann som har lyst til å bli kjent med meg, ser bra ut, liker å holde seg i form og kan ta noen herlige spaserturer i Bymarka og Estenstadmarka i helgene. Ta kontakt da vel.