Tia222

Age: 56

Fylke: Oslo

Kunstinteressert kvinne søker museumsglad mann på min alder for koselige helgeaktiviteter i vår vakre tigerstad. Håper på godt vennskap med mer.

Send till: Tia222

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Thale824

45

Hvorfor skal ikke jeg klare å finne meg en real kar, ærlig og snill, glad i barn og natur slik som jeg er? Passer dette for deg, mann rundt 45, ta kontakt og la oss møtes.

Marina800

49

Aldri gjort dette før men jeg ønsker altså å komme meg ut av ensomhet og møte en snill mann på min alder, med livserfaring og nok kjærlighet igjen til å gi og ønske å få. Ta kontakt, det er første steg.

Vytautas25

32

I’m like to find older women who want’s have good time together who like younger men and his energy,who want spend time together

Tara912

49

Nei, nå er det nok singelhet og å sitte alene og sture (jeg sturer aldri). Når man kan finne seg en mann og sammen ture (gå på tur, altså). Sprek nordlænning søker ditto mann på rundt 50 som liker natur, toppturer og glade kvinner som leter etter kjærlighet, så da kan vi finne den sammen?

Nanna545

48

HEiheiiii, bli'jente her som savner en god venn og kjærest, så om du vil bli min venn i første runde og bli med på gåturer, middager, koselige helgaturer, prate, så ser vi hvor veien fører? Jeg ønsker du er mann på min alder med gode verdier og godt hjerte.

Sarah766

50

Så er man som singel rundet de halve hundre og kan tenke seg å finne litt koselig mannfolk for vennskap og håp om kjærlighet da. Danseglad, elsker å gå turer med hunden, men trives like greit en koselig hjemmekveld med prat og hyggelig musikk. Du må være ikkerøyker, slank og glad i natur og dyr, og rundt 50.

Celina807

49

Kjærlighet har ingen alder, og jeg er så moden for et nytt forhold med en fin mann på min alder, rolig og ærlig fyr ønskes i mitt liv. Må være glad i dyr, være samfunnsengasjert og kanskje også glad i korsang? Ta kontakt da vel.

Kira149

53

Heihei. Noen spreke karer på min alder som har lyst til å bli kjent, og se om vennskap og noe mer kan være tingen sammen med meg? Ei frisk og glad siddisdame med stor sans for hjemmebakst og turer langs sjøen.