Karl1234

Age: 54

Fylke: Vestfold

Positiv, glad og snill gutt. Nyskilt og fin. Jobber med festival, eventer, konserter og er støttekontakt for 4. Trener og driver med kundalini yoga og så mye mer. Liker å stelle og ordne. Lager god mat vasker hus og kler. Stueren 🤗 Gjør egentlig mye rart og har et brett nettverk. Søker etter en snill og grei kosejente med bein i nesa

Send till: Karl1234

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Anna293

59

Hei snille mann på 60 pluss minus, har du lyst til å møte ei livsglad jente på 59? Mor og bestemor, skilt og med stor sans for å nyte livet, nå har jeg lyst til å møte en ny venn og nyte livet med DEG om du svarer og vi finner tonen. Synger i kor, nyter å gå turer, elsker en dans på byen nå og da, og rett og slett hjemmekos også.

Alvilde419

71

Det hadde vært hyggelig med en mannlig brevvenn/mailevenn. Send meg en melding så vi kan bli kjent.

Erika219

54

Ta kontakt om du er en sprek mann som liker en dans, en kino, en tur på puben og er samfunnsengasjert og glad i dyr og natur, for da kjenner vi nesten hverandre fra før. Er du på toppen singel og ønsker mer utav livet, kan vi bli et par!

Ailin808

59

Alenebestemor som trenger kos og vennskap vil gjerne ha en mannlig venn å stelle hygge for enten det er dag eller kveld. Turer sammen, god hjemmelaget mat, hyggelig kaffe og så ser vi hav mer vi har lyst til å gjøre sammen?

Susanne514

59

Hei karer 55-65 år med sans for livet, latter og god mat og drikke. Liker en fyr som er våken for både mennesker og dyr, samfunn og diskusjoner, men som også kan slappe av med en humoristisk film eller god bok. Ta kontakt.

Larke547

42

Kjære mann som er rundt 40-45 år og ensom i hjerte og sjel, som trenger kjærlighet og en spesiell venn, la oss bli venner og bli kjent og se hvor skjebnen fører oss. Tør du ta kontakt med ei snill rolig kjærlig og ærlig jente så er det alt jeg krever i retur.

Astri401

41

Hei, om du er en mann 40-50 år, ikke røyker, glad i naturen og kan tenke deg å bli kjent med meg som er ung bestemor for en, mor for to voksne barn, skilt i seks år og ensom med håp om at kjærligheten venter i voksen alder, la oss bli kjent - hva med en middag ute og føle litt hvordan vi trives i lag? Ta kontakt da vel.

Helena528

58

Skilt og bestemor, hus og hund og katt, men ingen god mannlig venn å dele stunder med. Liker å gå på museum og utstillinger, ta en tur i lysløybå og liker en dans nå og da, like greit som en kjekk og kos hjemmekveld. Hvis du også er slik og er en mann på 55-65 år, vil jeg gjerne høre fra deg.