Kinga625

Age: 45

Fylke: Hedmark

Stødig dame, itteno tull, elsker hjemmekos og rolig liv, baking, lage mat åt min kjære, så spørs det om en stødig kar på hedmarken ser detta, rundt 45-50 og singel og ensom, som har lyst til å treffe meg.

Send till: Kinga625

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Sarah766

50

Så er man som singel rundet de halve hundre og kan tenke seg å finne litt koselig mannfolk for vennskap og håp om kjærlighet da. Danseglad, elsker å gå turer med hunden, men trives like greit en koselig hjemmekveld med prat og hyggelig musikk. Du må være ikkerøyker, slank og glad i natur og dyr, og rundt 50.

Tara912

49

Nei, nå er det nok singelhet og å sitte alene og sture (jeg sturer aldri). Når man kan finne seg en mann og sammen ture (gå på tur, altså). Sprek nordlænning søker ditto mann på rundt 50 som liker natur, toppturer og glade kvinner som leter etter kjærlighet, så da kan vi finne den sammen?

Kristine735

44

Sporty og treningsglad mann søkes til kvinne som er begge deler, samt ensom - og da bør jo mannen også være ensom. To single treningsglade som forhåpentligvis finner kjærligheten sammen? La høre fra deg da, så vi kan bli kjent og ikke gå glipp av sjansen.

Eline126

43

Hei, ensomme mann som savner ei snill jente å hygge deg sammen med om dagene. Turnusarbeidende, skilt kvinne med voksen sønn og hund, håper å møte en på min alder med både samme interesser og stikk motsatt, for vi skal jo ha ting å prate om, hehe :) Svar da vel.

Ailin546

45

Heihei, hadde vært hyggelig å møte en mann på 45-50 år, snill og grei og singel, kanskje litt ensom som meg, som liker å møte nye mennesker og kanskje bli så godt kjent at Amors pil treffer, eller vi blir veldig gode venner, så bare ta sjansen og svar og møt meg, da vel ;)