Erika219

Age: 54

Fylke: Rogaland

Ta kontakt om du er en sprek mann som liker en dans, en kino, en tur på puben og er samfunnsengasjert og glad i dyr og natur, for da kjenner vi nesten hverandre fra før. Er du på toppen singel og ønsker mer utav livet, kan vi bli et par!

Send till: Erika219

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Emmelin569

56

Hei menn rundt 55 og 60 år jeg har lyst til å møte dere, single snille rolige karer med sans for liv og nytelse i siste halvdel av livet.

Seline288

62

Håper med dette på svar fra hyggelig mannlig venn på min alder som vil møtes for kaffebesøk, prat og kanskje mer med utviklet vennskap, ta kontakt å bli kjent.

Gabriella693

54

Kjærest søkes, mannlig rundt 50-55 hadde vært kjekt, må være aktiv fysisk og være forberedt på at det kan oppstå fine følelser med alt av intimitet som følger der. Ta kontakt så tar vi en middag på by'n og en øl, blir kjent, prater, ser om det kan krydres videre.

Jessica912

57

Tre ganger vaksinert og koronafri, ønsker å date en mann som også er vaksinert og koronafri, og ikke minst fri for partner og ønsker å gjøre noe med dette. Har både barn og barnebarn, bor alene i fin leilighet og savner bare en ting i livet; kjærligheten. Håper å finne den nå i voksen alder så kanskje du skal ta kontakt, mann 55-60 år med savn i hjertet etter meg?

Rebecka281

59

Med håp om å møte en snill følgesvenn og ledsager, kamerat og kanskje noe enda nærmere? Så annonserer jeg og forteller litt om meg selv. Bakeglad, særlig kaker, cupcakes, baker til bryllup og fest, og kosekvelder for deg og meg, snill og flink til å lytte, glad i folk og dyr, håper du er slik og at du liker det jeg baker, kanskje du har andre interesser så det er enda mer hyggelig å bli kjent, ta kontakt da vel jeg venter.

Mariel825

62

Sprek livsglad mann søkes til ditto kvinne for koselige turer og reiser, hyggelige kvelder og vennskap med kanskje mer.

Sina586

50

Om byen er stor så er ensomheten desto større. I alle fall føler jeg det slik. Jeg har hatt vansker med å møte noen menn på alvorlig grunnlag ute på byen og forsøker å gå nye veier. Ønsket er en rolig og ærlig kar på min egen alder, som også føler seg ensom og har lyst til å bli kjent. Så ta kontakt og så går vi oss en fin tur i Oslo, tar en kaffe, en halv en, og prater, og ser om vi har lyst til å fortsette å møtes.

Heidi355

65

Ja vel så stenger landet ned igjen og det blir verre å finne en hjertevenn, men jeg gir ikke opp og jeg prøver her, så om du er en mann som er ensom, er på min alder og som har lyst til å bli kjent med ei ærlig, rolig dame og du også er rolig og ærlig så ikke nøl med å sende meg en melding.