Klara401

Age: 41

Fylke: Hedmark

Leken og håpefull dame på søken etter Den Rette håper å få svar fra en mann som tenker likt, og som ønsker seg ei rolig snill og ærlig dame som meg. Jeg har mange interesser og vil gjerne vite dine også. Kan vi møtes på en kaffe, en øl, en middag, møtes og prate og se om vi har en framtid som frister?

Send till: Klara401

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Aylin409

51

Ungdommelig moden kvinne over det halve århundret, vil gjerne date menn med baktanken å bli kjærester. Da må man bli venner først, ikke sant? Så la oss bli kjent! Er du en real, glad fyr rundt 50 som har lyst til å møtes uforpliktende på en prat med lunsj, kaffe, middag, hva som helst, kanskje bare en trivelig gåtur og se om vi har interesser som klaffer?

Thale824

45

Hvorfor skal ikke jeg klare å finne meg en real kar, ærlig og snill, glad i barn og natur slik som jeg er? Passer dette for deg, mann rundt 45, ta kontakt og la oss møtes.

Ingrid655

56

Danseglade, single menn, se hit! Ungdommelig dansegal dame søker etter fast dansepartner, gjerne med treff utenom, koselige hyggekvelder og bli kjent i livets høst, så kanskje vi velger å dele livet for godt sammen? Venter spent og holder takta!

OttoSnill42

52

Hei! Kjekk kar snill og god, trenger selskap på turer i fjellet og kanskje storbyer om det passer seg slik! ønsker å bli kjent med en sporty og kjekk dame som vil dele opplevelser med meg!

Milja770

43

Ferietur med singel sprek dame? Er singel for første sommer i livet, og har ikke lyst til å dra alene på tur. Søker derfor etter en mann på min alder som vil bli med, et par uker i Europa på storbyhopping. Jeg står for mine utgifter, du står for dine, og vi har felles hygge og opplevelser. Frister det?

Trude315

42

Nyttårsfortsettet mitt: Å få en slutt på ensomheten min, ved å møte en fin mann som vil hjelpe meg med det og samtidig få en slutt på sin egen ensomhet. La oss finne vennskap og kjærlighet sammen, om du tør å svare. Jeg er ikkerøykende og ser helst at du er det, elsker natur, konserter i alle former, og er samfunnsengasjert i nærområdet. La oss bli kjent!

Marina800

49

Aldri gjort dette før men jeg ønsker altså å komme meg ut av ensomhet og møte en snill mann på min alder, med livserfaring og nok kjærlighet igjen til å gi og ønske å få. Ta kontakt, det er første steg.

Maia200

42

Hey, sprekinger, mannfolk rundt ca 45 år og ikke ferdig med livet, singel, skilt, ensom, vil ikke feire nyttårsaften alene - ta kontakt så møtes vi, hjemmelaget hyggelig kos og rolig feiring u-alene.