Sanne864

Age: 51

Fylke: Buskerud

Leken og artig dame svinger seg gjerne litt i livets dans med en ny mann som har lyst til å la følelser modnes og gå kjærlighet i møte. Send meg et svar så møtes vi og tar en kaffe, en halvliter, nyter sommeren og blir kjent og ser hvilken vei vi vil gå?

Send till: Sanne864

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Kristin431

61

Hei fine menn som er enslige og har lyst til å bli venn med meg. Koselige helgeturer, spaserturer nå og da, en middag, en kinotur, en hjemmekveld med god bakst og bli godt kjent, kanskje det gjemmes noe mer i fremtiden enn vennskap?

Annabelle160

40

Gjerne tekst meg for treff da jeg ønsker å møte en kar i nærheten med samme verdier interesser alder.

Beatrice256

63

Livsglad mann og ung til sinns? Liker en fest fremdeles og er ikke redd for å stupe inn i et forhold i håp om at det er evig kjærlighet? Er du som meg så svar. Jeg ønsker meg kjæreste!

Mariel825

62

Sprek livsglad mann søkes til ditto kvinne for koselige turer og reiser, hyggelige kvelder og vennskap med kanskje mer.

Kathrine323

54

Så ble det min tur å våge å annonsere etter venn og kjærest, et mannlig følge på turer og i stort og smått, en ledsager for vennskap og hjerte. Elsker å bake, liker å drive med håndarbeid og maler litt med akvarell, er tålelig samfunnsengasjert men hjelper der jeg kan ang dyr og barn. Håper dette treffer din interesse, mann rundt 55-60 år. OG at du svarer.

Anja468

56

Ja vel, man er skilt og ensom, der, jeg sa det. Så nå vil jeg gjerne ha en kjærest i min alder, på min alder, en snill og ærlig og real kar med sans for humor og natur. Ta kontakt så vi kan bli kjent. Jeg har hjemmebakst ;)

Liana921

45

Danseglad vil ut på by'n så ta kontakt, mannfolk som liker ei glad og munter dame, om du er rundt 45-50 og føler deg ensom, liker å danse og gjerne møtes for en middag, kaffe, drink, kino, bli kjent utenom dansegulvet og.

Alvilde775

56

Hei til munter mann fra livsglad dame. Har mange interesser og et håp om å finne en koselig kar å dele litt av livet med. Ta kontakt om du har tanker om det samme.