Sanne864

Age: 51

Fylke: Buskerud

Leken og artig dame svinger seg gjerne litt i livets dans med en ny mann som har lyst til å la følelser modnes og gå kjærlighet i møte. Send meg et svar så møtes vi og tar en kaffe, en halvliter, nyter sommeren og blir kjent og ser hvilken vei vi vil gå?

Send till: Sanne864

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Enya561

42

Hei, koselige karer rundt 40-50 år, som er ærlige, rolige og glade i livet. Enslig, selvfølgelig, som meg. Jeg er lei av å være alene, og orker ikke tanken på å gå på "sjekker'n" i min alder. Håper å få svar fra en mann som har lyst til å bli kjent med meg, ser bra ut, liker å holde seg i form og kan ta noen herlige spaserturer i Bymarka og Estenstadmarka i helgene. Ta kontakt da vel.

baardbaard4

52

søker kontakt med kvinner i byen der jeg bor

Saga449

45

Hei, mann 45-50, singel og uten noen å feire nyttårsaften med? Ta kontakt da vel. Rolig kvinne, rolig kveld, god mat og hyggelig selskap. Så kanskje vi finner ut at vi kan fortsette å møtes i 2023?

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Ann895

58

Heisan, tidlig enke og ikke ferdig med romanselivet, jeg håper på å møte en mann å date. En rundt 60, stødig og trygg, snill og ærlig. Jeg håper du ikke røyker, liker en dans av og til, kino, like mye som hjemmekos og hyggen i hjemmelaget mat og prat og film på kvelden i sofaen. Skal vi se om det er noen romanse i vente for oss?

Luna812

55

Så sitter jeg her og venter på deg, min hjertens kjær, romantiker og ikkerøyker, glad i barn og barnebarn, dyr og natur, hjemmelaget mat og med håp om at voksen kjærlighet venter på oss. Svar, da vel, herremann rundt 55.

Rachel536

49

Hey hey, menn 50 give or take. Jeg er sugen på å møte deg, bli kjent, gå turer, ta en tur på sjøen innimellom i finvær, hytteturer, vennskap og kanskje med kjærlighet i tankene? I alle fall et håp om det, så da ønsker jeg du svarer så får du vite masse om meg og det vil jeg gjerne vite om deg også.

Leila467

64

Hei, enslig mann på rundt 60-65 år og som savner ei å feire jul med. Jeg kan tilby koselig julehygge, hjemmelaget mat og vennskap som vi får håpe blir vår gave for fremtiden? Tør du, så ta kontakt, så er vi to på julaften.