Agnethe227

Age: 46

Fylke: Vest-Agder

Heisan, menn på min alder pluss minus. Alder er ikke viktig for min del, faktisk, for det som teller for meg er at du er ærlig og snill. Jeg liker en tur på byen i ny og ne, men ikke noe flatfyll. Røyker ikke, har ikke barn og elsker dyr så jeg har både hund og katt, med dyr som hobby på fritiden i form av frivillig hjelp. Liker du ikke dyr, trenger du ikke svare, men hvis du har hjerte for det og savner ei jente i armkroken som er ærlig og redelig og savner en venn å bli glad i og kanskje oppleve kjærlighet med, svar vær så snill.

Send till: Agnethe227

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Vytautas25

32

I’m like to find older women who want’s have good time together who like younger men and his energy,who want spend time together

Marianne196

42

Hei mann som savner den rette, kanskje er det meg, og du er min rette og? Liker gåturer i naturen med bikkja, elsker fotografering, rolige middager og koselige stunder med prat, snacks og film på tv hjemme. Bare en liten del av meg. Hva jeg håper fra deg: Ærlig, rolig, ikkerøykende og rundt min alder. Svar da vel.

Maia388

44

Bondetuppe søker bondetupp - eller nei, du trenger ikke være bonde for å date meg. Men du må nok like å stelle med dyr og plukke epler, da jeg er fruktbonde med kjæledyr i fjøset. Håper på svar fra en snill mann med stor sans for livet og som setter pris på dyr og natur og ikke har mistet troen på kjærlighet.

Gabriela226

46

Håper på kontakt med sprek ærlig snill rolig mann på min alder, for koselige spaserturer å bli kjent på, med håp om vennskap og mer.

Enya561

42

Hei, koselige karer rundt 40-50 år, som er ærlige, rolige og glade i livet. Enslig, selvfølgelig, som meg. Jeg er lei av å være alene, og orker ikke tanken på å gå på "sjekker'n" i min alder. Håper å få svar fra en mann som har lyst til å bli kjent med meg, ser bra ut, liker å holde seg i form og kan ta noen herlige spaserturer i Bymarka og Estenstadmarka i helgene. Ta kontakt da vel.

Ingrid655

56

Danseglade, single menn, se hit! Ungdommelig dansegal dame søker etter fast dansepartner, gjerne med treff utenom, koselige hyggekvelder og bli kjent i livets høst, så kanskje vi velger å dele livet for godt sammen? Venter spent og holder takta!

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Yusra829

49

Nyskilt dame fra Estland, søker kjærest. Har bodd i Norge i femten år og kan språket godt. Elsker å skape hjemmekos og hygge for en fin romantisk kveld sammen med deg, som er rundt min alder, kanskje nærmere 55, snill og ærlig og rolig mann.