Cecilia248

Age: 49

Fylke: Rogaland

Hurra for kvinner på kvinnedagen, særlig oss som er single og håper å møte kjærligheten med en mann som også er glad i kvinner. Livsglad snart 50 ikkerøykende vegansk kvinne søker ditto mann for faste møter, dating og vennskap med håp om kjærlighet sammen. Ta kontakt.

Send till: Cecilia248

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Elea946

47

Moden kvinne håper å møte en moden mann, rolig og ærlig, som kan være en venn og en støtte, en skulder å gråte på om behovet melder seg, en munter kamerat og med håp om sterkere, dypere følelser med tiden. Man starter med vennskap og ser hvor veiene fører oss. Bli kjent med meg, ta kontakt.

Maia200

42

Hey, sprekinger, mannfolk rundt ca 45 år og ikke ferdig med livet, singel, skilt, ensom, vil ikke feire nyttårsaften alene - ta kontakt så møtes vi, hjemmelaget hyggelig kos og rolig feiring u-alene.

baardbaard4

52

søker kontakt med kvinner i byen der jeg bor

Nila531

42

Valentindagen nærmer seg og jeg har ikke tenkt å sitte alene i år. Jeg er en moden kvinne med stort hjerte, varme følelser for dyr og natur, barn og vanskeligstilte, er veldig samfunnsengasjert og har vært skilt i fire år. Sjekking er ikke meg, så jeg vet ikke hvordan jeg skal møte en ny å dele gleder og sorger og hverdag og fest med. Kan vi ikke møtes til valentindagen, jeg og du - en mann på min alder omtrent, med samme lengsel i hjertet og lyst til å finne en ny Rette?

Rania581

43

Heisann til single hedmarkske menn. Jeg er ei sprek jente på 43, bosatt i Hedmark og skilt i et halvt år, opprinnelig fra Estland, og har bodd i flere år i Norge som jeg elsker og aldri vil dra fra. Ensomhet er ikke noe moro, kjærlighet er derimot veldig moro. Skal vi møtes og se om vi går veien sammen?

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Lilly752

47

Skulle hatt en fyr å dele paraply med på regntunge dager - og en hånd å holde i på solfylte turer. Håper på svar fra snill rolig mann rundt 50 år som har lyst til å bli kjent med håp om vennskap og mer.