Ingelin150

Age: 40

Fylke: Rogaland

Velholdt og sprek, joggeglad dame ønsker joggepartner og partner i mer enn bare jogg også. Du må være utadvent og glad i barn, treningsglad men ikke overdrevent.

Send till: Ingelin150

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Nila531

42

Valentindagen nærmer seg og jeg har ikke tenkt å sitte alene i år. Jeg er en moden kvinne med stort hjerte, varme følelser for dyr og natur, barn og vanskeligstilte, er veldig samfunnsengasjert og har vært skilt i fire år. Sjekking er ikke meg, så jeg vet ikke hvordan jeg skal møte en ny å dele gleder og sorger og hverdag og fest med. Kan vi ikke møtes til valentindagen, jeg og du - en mann på min alder omtrent, med samme lengsel i hjertet og lyst til å finne en ny Rette?

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)

Mira950

42

Spretne menn, single og ensomme, som mangler ei jente i livet sitt, ei som har rast fra seg og ønsker å slå seg til ro etter et vondt samlivsbrudd og å reise seg igjen, her er jeg og klar til å face verden med ny kjærlighet. Vil du bli kjent med meg? Ikke røyk, da - og ikke lyv og vær en snill og real normal kar, da kommer vi langt på vei du og jeg :)

Celina807

49

Kjærlighet har ingen alder, og jeg er så moden for et nytt forhold med en fin mann på min alder, rolig og ærlig fyr ønskes i mitt liv. Må være glad i dyr, være samfunnsengasjert og kanskje også glad i korsang? Ta kontakt da vel.

Marina800

49

Aldri gjort dette før men jeg ønsker altså å komme meg ut av ensomhet og møte en snill mann på min alder, med livserfaring og nok kjærlighet igjen til å gi og ønske å få. Ta kontakt, det er første steg.

Naomi578

45

Sommeren er snart over, men det er ikke livet. Som voksen har jeg gått igjennom min første sommer alene og nyskilt, og er nå klar til å møte noen ny i livet. Skal vi forsøke å møtes og se om vi kan bli venner, før vi lar varmere følelser slippe til? Ønsker en snill og ærlig mann på min alder, samfunnsengasjert (ikke stem Sp) og glad i dyr (ikke vær jeger). Da kommer vi allerede langt på vei. Svar da vel :)

Gudm152

72

Er det noen for meg her. Skal vi starte der, med blanke ark.

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.