Guro703

Age: 58

Fylke: Oslo

Ungdommelig utseende med reiselyst dame søker en reiseglad mann med stødig økonomi - du betaler din egen reise og opphold, vi reiser sammen så vi har selskap. Kanskje finner vi på noe mer dit vi reiser. Ta kontakt så vi kan planlegge og bli kjente og se om vi kan tåle hverandre på reise.

Send till: Guro703

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Eline126

43

Hei, ensomme mann som savner ei snill jente å hygge deg sammen med om dagene. Turnusarbeidende, skilt kvinne med voksen sønn og hund, håper å møte en på min alder med både samme interesser og stikk motsatt, for vi skal jo ha ting å prate om, hehe :) Svar da vel.

Sarah766

50

Så er man som singel rundet de halve hundre og kan tenke seg å finne litt koselig mannfolk for vennskap og håp om kjærlighet da. Danseglad, elsker å gå turer med hunden, men trives like greit en koselig hjemmekveld med prat og hyggelig musikk. Du må være ikkerøyker, slank og glad i natur og dyr, og rundt 50.

Maia200

42

Hey, sprekinger, mannfolk rundt ca 45 år og ikke ferdig med livet, singel, skilt, ensom, vil ikke feire nyttårsaften alene - ta kontakt så møtes vi, hjemmelaget hyggelig kos og rolig feiring u-alene.

Marielle477

41

Nei, nå er det nok sturing etter at livet ble snudd på hodet for et års tid siden. Jeg er klar til å omfavne både livet og kjærligheten, og vil finne en mann på min alder, snill og ærlig og redelig, som jeg også kan omfavne. La oss møtes, bli kjent, se om det er noen framtid sammen som venner og se deretter om varmere følelser kan oppstå. Svar da vel :)

Maia388

44

Bondetuppe søker bondetupp - eller nei, du trenger ikke være bonde for å date meg. Men du må nok like å stelle med dyr og plukke epler, da jeg er fruktbonde med kjæledyr i fjøset. Håper på svar fra en snill mann med stor sans for livet og som setter pris på dyr og natur og ikke har mistet troen på kjærlighet.

Angelina843

44

Hei hei, min nye venn, som er mann, rundt 45, slank og glad, ikkerøyker og har lyst til å møtes for å bli kjent med ei ditto jente på 44.

Ailin546

45

Heihei, hadde vært hyggelig å møte en mann på 45-50 år, snill og grei og singel, kanskje litt ensom som meg, som liker å møte nye mennesker og kanskje bli så godt kjent at Amors pil treffer, eller vi blir veldig gode venner, så bare ta sjansen og svar og møt meg, da vel ;)

Marianne196

42

Hei mann som savner den rette, kanskje er det meg, og du er min rette og? Liker gåturer i naturen med bikkja, elsker fotografering, rolige middager og koselige stunder med prat, snacks og film på tv hjemme. Bare en liten del av meg. Hva jeg håper fra deg: Ærlig, rolig, ikkerøykende og rundt min alder. Svar da vel.