Kajsa204

Age: 45

Filke: Oslo

Med enda en valentindag unnagjort i ensomhet setter jeg nå foten ned: Nok er NOK! Hvor er du, min hjertens utkårede? Ikkerøyk, ærlig og glad i dyr og natur, da kommer vi langt i et godt forhold, du og jeg. Hva jeg liker? Ta kontakt og finn ut!

Send till: Kajsa204

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Angelica394

48

Rolig og real mann søkes, må være ærlig og redelig, ikkerøyker og vennlig mot barn og dyr. Klaffer dette har du meg i et nøtteskall. Kontakt meg, da vel.

Zahra817

54

Kjærlighet søkes til ensom kvinne som fremdeles har mye hjertegodhet å gi til den rette mannen. Tror på å møtes ansikt til ansikt og bli kjent direkte. Ta kontakt.

Nina440

40

Danseglad og reiselysten mann søkes som partner både her og der. Hvor vi drar og hva vi danser blir vi enige om. Kan også svinge opp med deilig hjemmelaget måltid og levende lys, jeg elsker å kose meg og håper vi kan kose oss sammen. Du må være glad i dyr (har to katter) og barn, natur og tenke miljø. Ingen røykere. ta kontakt.

Leila558

49

Håper på mange svar så jeg kan finne meg en kjæresst nå.

Vida661

47

Sprek turjente ønsker mannlig selskap i fjellheim og skog. Ta kontakt for en prat og et møte.

Khadija418

55

Nei, da skal man forsøke å finne kjærligheten eller la den finne meg. Mannfolk, send meg svar så vi møtes og blir kjent. Så ser vi hva framtiden bringer.

Stella892

62

Dans, kunst, museer, samfunnsengarsjert, hyggelige middager, ønsket: Ditto mann for fast følge, reiser og lignende.

Tora564

58

Håper med dette å få kontakt med en rolig og snill hjemmekjær mann jeg kan skjemme bort og bli glad i, som blir glad i meg og vi kan ha det fint sammen på vår alder.