Simona451

Age: 49

Filke: Østfold

Hei, mannfolk. Jeg lovte mine barn å forsøke med annonse så de slipper å tenke på at jeg er ensom. Ikkerøyker, glad i å lage mat og kose meg hjemme, ingen by-vandrer om det ikke er stille og finvær og særlig ikke er jeg ute på pub og dans. Jeg er hjemmekjær. Frister dette, ta kontakt så jeg får vite hva du liker.

Send till: Simona451

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Tilla242

49

Kanskje dette er stedet for å få svar fra en snill og rolig, ikkerøykende kar? Ærlig og øm, ønsker jeg meg du er. Skilt eller separert gjør ikke noe, vi har alle en fortid og du må gjerne ha barn (jeg har selv to). Hører jeg fra deg?

Siv701

50

Trenger kjærlighet. Er det deg jeg savner? Som har plass til meg i armkroken en koselig, stille kveld, som vil holde rundt meg og la meg føle meg elsket? Du må være ikkerøyker og være glad i dyr, og sette pris på god, hjemmelaget mat kokt med kjærlighet som hovedingrediens. Kun seriøse, kjærlighetssultne henvendelser. Takk.

Gunhild268

45

Da gir jeg etter for presset fra barna, som ikke vil at mor skal være singel lenger. Søker ikkerøykende snill og ærlig fyr, gjerne med egne barn og selvfølgelig livsopplevelser. Vi kan jo forsøke oss på en tur en langhelg til Praha eller noe i den retningen? Ta kontakt.

Josephine940

45

Vil du, unge mann, oppleve byen sammen med meg? Jeg trenger en date til forskjellige arrangement. Helst over 30 og til min egen alder.

Siren914

48

Kjærest savnes. Tror på skjebnen. Leser du dette, snill og real mann på min alder, så kanskje det er en mening? Da må du svare.

Lisa561

47

Kvinne fra Ukrania skilt håper på å møte mann for ekteskap i Norge. Liker barn dyr og lage god mat og lage vakkert hus for familien.

Danuse215

46

Musiker trenger kjærlighetens melodi i hjertet. Fiolinen min vil spille for din sjel, la meg få høre din sang så vi kan spille i harmoni sammen.

Sofie146

55

Sjelevenn, kjæreste, venn, kompis, vi får se hva vi blir hvis du svarer meg, kjære mann som leser dette. Tar du kontakt får du vite mer om meg enn at jeg er rolig og elsker å bake.