Gunhild268

Age: 45

Filke: Sogn og Fjordane

Da gir jeg etter for presset fra barna, som ikke vil at mor skal være singel lenger. Søker ikkerøykende snill og ærlig fyr, gjerne med egne barn og selvfølgelig livsopplevelser. Vi kan jo forsøke oss på en tur en langhelg til Praha eller noe i den retningen? Ta kontakt.

Send till: Gunhild268

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Natasa364

41

Stille og rolig, real, ikke festglad, liker hjemmekos og koselige middager som vi kanskje lager sammen - søker en kjæreste, håper på en venn som kan bli noe dypere og intimt. Ta kontakt.

Sofie146

55

Sjelevenn, kjæreste, venn, kompis, vi får se hva vi blir hvis du svarer meg, kjære mann som leser dette. Tar du kontakt får du vite mer om meg enn at jeg er rolig og elsker å bake.

Siren914

48

Kjærest savnes. Tror på skjebnen. Leser du dette, snill og real mann på min alder, så kanskje det er en mening? Da må du svare.

Lovise670

64

Det hadde vært hyggelig å møte en reisevenn og dansepartner, pratevenn altså en mann å dele hyggelige stunder med.

Maud721

45

Rolig kvinne fra Sandnes med masse kjærlighet å gi, vil gjerne ha en rolig og snill og ærlig mann til å svare på denne annonse. Liker hjemmekos, hygge med peisbål og kakao, en god bok, litt vin kanskje, etter en god hjemmelaget middag vi begge kan hygge oss med å lage? Ta kontakt og bli kjent.

Samantha145

45

Mannlig bekjentskap søkes, kun seriøse henvendelser. Vennskap i første omgang, om det utvikler seg til noe mer får vi se.

Muna478

55

Rolig og ærlig mann søkes, utseende betyr ikke noe når innsiden er nydelig. Ønsker å bli kjent med deg, et par middager ute først og kino kanskje, før vi begynner å besøke hverandre hjemme. Håper å høre fra deg.

Rebecka985

40

Dame trenger mann, for kose stunder turer og må like dyr, være snill og ærlig.