Nila985

Age: 48

Filke: Buskerud

Real, sprek og naturglad jente søker ditto mann. Barn og barnebarn ingen hindring, så langt i livet har vi alle en fortid. Tar du kontakt?

Send till: Nila985

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Celia465

44

Leter høyt og lavt etter et mannfolk som klarer å holde ut med ei livsglad og sprek dame som meg. Tar du utfordringen? La oss møtes og bli kjent!

Rebecka985

40

Dame trenger mann, for kose stunder turer og må like dyr, være snill og ærlig.

Siren790

56

Alder er visst bare et tall, så derfor vil denne eldre damen nå gå inn i sin andre ungdom og søke etter en kjæreste. Jeg: Ikkerøyk, elsker vin i moderate mengder, liker hjemmelaget mat (elsker å kokkelere) men vil gjerne flotte meg med en middag ute nå og da. Du må ikke røyke, være glad i dyr (har hund og katt) og være ærlig og snill og rolig. Da kommer vi nok et stykke på vei. Send meg melding da.

Leila558

49

Håper på mange svar så jeg kan finne meg en kjæresst nå.

Maud721

45

Rolig kvinne fra Sandnes med masse kjærlighet å gi, vil gjerne ha en rolig og snill og ærlig mann til å svare på denne annonse. Liker hjemmekos, hygge med peisbål og kakao, en god bok, litt vin kanskje, etter en god hjemmelaget middag vi begge kan hygge oss med å lage? Ta kontakt og bli kjent.

Samantha145

45

Mannlig bekjentskap søkes, kun seriøse henvendelser. Vennskap i første omgang, om det utvikler seg til noe mer får vi se.

Alisha876

55

Hjemmekjær husmor med god og stødig økonomi søker mannlig livspartner.

Cassandra821

51

Sofistikert og selvsikker kan man være, men det fører visst ikke til Den Rette, det. Da forsøker man ukonvensjonelle metoder. La meg bli kjent med deg, under en god middag ute på vår vakre hovedstad. Tør du?