Samantha145

Age: 45

Filke: Oslo

Mannlig bekjentskap søkes, kun seriøse henvendelser. Vennskap i første omgang, om det utvikler seg til noe mer får vi se.

Send till: Samantha145

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Dalimila721

46

Hyggelig jente søker hyggelig fyr, barna er ute av redet og jeg som skilt i femten år vil nå gjerne strekke mine vinger og helst sammen med en mannlig venn som kan bli noe mer. Tekst meg.

Ailin162

42

Modig mann bes svare, for du må jo være modig for å svare på en slik annonse, akkurat slik jeg føler meg modig når jeg legger den ut her. La oss bli kjent, tekst meg.

Aleksandra499

56

Heisan. Singel og litt ensom i juletiden, har lyst til å møte en mann på litt koselige steder, kaffe, middag, kino, pub, bli litt kjent og se om vi kan kanskje trives sammen på julaften og romjula? Er vi heldige får vi kjærligheten i julegave også. Kontakt meg, da vel.

Eivor654

55

Lei av aleneliv og håper å få svar fra en snill, stødig kar her oppe. Tør du?

Dina685

54

Kanskje jeg får meg en kjærest her? Jeg vil aldri gi opp håpet om en kjærlighet nr. 2. Liker kino, en tur på restaurant, turer i skogen på fine stier og veier, hyttetur, biltur i Trøndelag og omegn... hør fra deg.

Silje991

52

Livat kunstnerdame med natur og dyr dypt i hjertet, elsker rødvin og bål, teltliv og natur. Røyker du trenger du ikke svare. Bryr du deg ikke om dyr, trenger du ikke svare. Liker du frie sjeler som tør å være seg selv... svar.

Zlata386

41

Jeg har et fint liv med nydelige unger, bra jobb og flott leilighet. Men jeg har et stort savn i livet og det er en å være glad i. Er det en god og rolig, snill, ærlig mann som har lyst til å bli kjent med meg, håper jeg du tar kontakt.

Leila558

49

Håper på mange svar så jeg kan finne meg en kjæresst nå.