Silja535

Age: 42

Filke: Aust-Agder

Hallo, kompis som trenger ei venninne og som kanskje håper på noe mer - nei, ikke kanskje, helt sikkert. For jeg ønsker meg en kjæreste og vil gjerne at det blir deg, hvis kjemien stemmer. Orker ikke slike programmer som sendes på sjekkefronten, "gift ved første blikk" og sjekking og slikt, så derfor forsøker jeg å finne deg her. Svarer du?

Send till: Silja535

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Tilla242

49

Kanskje dette er stedet for å få svar fra en snill og rolig, ikkerøykende kar? Ærlig og øm, ønsker jeg meg du er. Skilt eller separert gjør ikke noe, vi har alle en fortid og du må gjerne ha barn (jeg har selv to). Hører jeg fra deg?

Siv701

50

Trenger kjærlighet. Er det deg jeg savner? Som har plass til meg i armkroken en koselig, stille kveld, som vil holde rundt meg og la meg føle meg elsket? Du må være ikkerøyker og være glad i dyr, og sette pris på god, hjemmelaget mat kokt med kjærlighet som hovedingrediens. Kun seriøse, kjærlighetssultne henvendelser. Takk.

Gunhild268

45

Da gir jeg etter for presset fra barna, som ikke vil at mor skal være singel lenger. Søker ikkerøykende snill og ærlig fyr, gjerne med egne barn og selvfølgelig livsopplevelser. Vi kan jo forsøke oss på en tur en langhelg til Praha eller noe i den retningen? Ta kontakt.

Josephine940

45

Vil du, unge mann, oppleve byen sammen med meg? Jeg trenger en date til forskjellige arrangement. Helst over 30 og til min egen alder.

Siren914

48

Kjærest savnes. Tror på skjebnen. Leser du dette, snill og real mann på min alder, så kanskje det er en mening? Da må du svare.

Lisa561

47

Kvinne fra Ukrania skilt håper på å møte mann for ekteskap i Norge. Liker barn dyr og lage god mat og lage vakkert hus for familien.

Danuse215

46

Musiker trenger kjærlighetens melodi i hjertet. Fiolinen min vil spille for din sjel, la meg få høre din sang så vi kan spille i harmoni sammen.

Sofie146

55

Sjelevenn, kjæreste, venn, kompis, vi får se hva vi blir hvis du svarer meg, kjære mann som leser dette. Tar du kontakt får du vite mer om meg enn at jeg er rolig og elsker å bake.