Alette227

Age: 44

Fylke: Aust-Agder

Sprek og lett til sinns kar søkes for ditto jente med ønske om fast forhold om kjemien er der hos oss begge to for framtiden.

Send till: Alette227

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Thale824

45

Hvorfor skal ikke jeg klare å finne meg en real kar, ærlig og snill, glad i barn og natur slik som jeg er? Passer dette for deg, mann rundt 45, ta kontakt og la oss møtes.

Rania581

43

Heisann til single hedmarkske menn. Jeg er ei sprek jente på 43, bosatt i Hedmark og skilt i et halvt år, opprinnelig fra Estland, og har bodd i flere år i Norge som jeg elsker og aldri vil dra fra. Ensomhet er ikke noe moro, kjærlighet er derimot veldig moro. Skal vi møtes og se om vi går veien sammen?

Trude315

42

Nyttårsfortsettet mitt: Å få en slutt på ensomheten min, ved å møte en fin mann som vil hjelpe meg med det og samtidig få en slutt på sin egen ensomhet. La oss finne vennskap og kjærlighet sammen, om du tør å svare. Jeg er ikkerøykende og ser helst at du er det, elsker natur, konserter i alle former, og er samfunnsengasjert i nærområdet. La oss bli kjent!

Cecilia248

49

Hurra for kvinner på kvinnedagen, særlig oss som er single og håper å møte kjærligheten med en mann som også er glad i kvinner. Livsglad snart 50 ikkerøykende vegansk kvinne søker ditto mann for faste møter, dating og vennskap med håp om kjærlighet sammen. Ta kontakt.

Katja325

46

Hei hei til ærlig, snill og ensom mann på 45-50 år. Har du vært alene en stund og er lei av det, slik som jeg har blitt? Jeg håper å finne kjærligheten igjen, og da må man begynne med vennskap. La oss møtes og se om vi trives i lag!

Eli791

41

Hei, nye mannlige venner i en stor tigerstad hvor mange mennesker bor uten å kjenne hverandre. Jeg flyttet til Oslo i fjor, nyskilt da og singel (åpenbart) med håp i hjertet, og fant ut at det er vanskelig å møte noen nye på min alder. Jeg har noen få venner, men jeg savner en kjær å være glad i og nær med, intim med og en partner sammen med. Skal vi møtes og bli kjent, om du har de samme følelsene om ensomhet? Håper du er rundt min alder, ikke røker og savner meg i livet ditt.

Yasmin123

55

Heisan, spreke karer rundt 55-60. Jeg vil svært gjerne møtes og ta en middag, en drink, en spasertur, en prat, se om vi skal tilbringe mer tid sammen og kanskje møte alderdommen som enten venner eller kjære?

Evelina937

46

Min første annonse, men noe må man jo forsøke i voksen alder, når man ikke har noen steder å møte andre mennesker. Jeg håper på svar fra snill og rolig, gjerne litt sprek fysisk mann på min alder som kan kose seg på turer med meg, hjemmekvelder, kino, middag, prat og bare et glass vin eller to i stillhet foran peisen. La oss bli kjent, da vel.