Veslemoy168

Age: 58

Filke: Rogaland

Hyggelig butikkmedarbeider med alle barn ut av redet, og et par barnebarn har jeg og fått, men mann har jeg ikke hatt på mange år da jeg ikke føler meg vel ute på "markedet". Nå savner jeg en kjær og ønsker å få en venn å dele noen kvelder i uka med, turer, helger, kanskje vi kan bli et par med følelser om du tør å kontakte meg.

Send till: Veslemoy168

Ditt telefonnummer:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Saga219

55

Livsglad men ensom, det er en dårlig kombinasjon og jeg vil nå forsøke å finne en nær venn, mannlig venn, som kan bli noe mer med tid og stunder. Jeg tror på vennskap først og ønsker ikke å kaste meg ut i noe. Jeg vil gjerne bli kjent med en rolig, snill fyr, ikkerøyker, glad i dyr og liker å gå rolige turer i skog og mark - enten det er Bymarka eller Estenstad. Ta kontakt, ækte trønder.

Elisabeth218

59

Da har jeg skilt meg fra elgjeger'n og vil ha en myk snill mann med rett hjerte for dyra og naturen. Tar du sjansen på ei godhjerta veganerdame med stort hjerte for dyr og barn og natur og forfordelte i samfunnet? Kom igjen! Je venter full av hjertego'het.

Jaromira960

41

Er det en ærlig, ensom mann som gjerne kan tenke seg å bli kjent med ei rolig, ærlig og real jente? Har barn, yngstemann er tenåring, de maser på at mor skal finne kjæreste, så la oss møtes og fortelle hva vi har av interesser og se hvordan det bærer avgårde?

Karen826

48

Dansegalla? Danskebåt og swingom? Vil ha danseglad mann i mitt liv. Tekst meg for mer å vite.

Stella892

62

Dans, kunst, museer, samfunnsengarsjert, hyggelige middager, ønsket: Ditto mann for fast følge, reiser og lignende.

Erica745

43

Jeg åpner mine armer og ønsker kjærligheten velkommen! Snill god mann, svarer du?

Tine249

40

Barnløs av eget valg, singel av andres valg - og nå når jeg ikke har det samme suget etter karriere som før ønsker jeg å slå meg mer til ro med en god mann ved min side, samboer, kjærest, venn i livet. Ønsker en ikkerøykende, samfunnsengasjert og miljøbevisst kar. Ta kontakt så vi kan bli kjent og se om dette kan føre til noe.

Mariel795

51

Enke, trivelig kvinne, medlem av vinklubb og kunstforening, håper å date en mann med tilsvarende interesser og andre - jeg liker seriøse diskusjoner like godt som en munter utekveld. Ta kontakt for vennskap med håp om mer.