Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Zahra817

54

Kjærlighet søkes til ensom kvinne som fremdeles har mye hjertegodhet å gi til den rette mannen. Tror på å møtes ansikt til ansikt og bli kjent direkte. Ta kontakt.

Muna478

55

Rolig og ærlig mann søkes, utseende betyr ikke noe når innsiden er nydelig. Ønsker å bli kjent med deg, et par middager ute først og kino kanskje, før vi begynner å besøke hverandre hjemme. Håper å høre fra deg.

Saga219

55

Livsglad men ensom, det er en dårlig kombinasjon og jeg vil nå forsøke å finne en nær venn, mannlig venn, som kan bli noe mer med tid og stunder. Jeg tror på vennskap først og ønsker ikke å kaste meg ut i noe. Jeg vil gjerne bli kjent med en rolig, snill fyr, ikkerøyker, glad i dyr og liker å gå rolige turer i skog og mark - enten det er Bymarka eller Estenstad. Ta kontakt, ækte trønder.

Ramona349

47

Ønsker å møte flere menn for å lodde stemning og se om man kan møtes i framtiden og trives i et forhold, ta kontakt.

Jaromira585

48

Sprek og skogsglad dame søker turkompis, må være glad i hunder og natur, INGEN jegere takk! Naturverner og med stor sans for liv og kjærlighet. Ta kontakt for å bli kjent med meg.

Ailin162

42

Modig mann bes svare, for du må jo være modig for å svare på en slik annonse, akkurat slik jeg føler meg modig når jeg legger den ut her. La oss bli kjent, tekst meg.

Nina440

40

Danseglad og reiselysten mann søkes som partner både her og der. Hvor vi drar og hva vi danser blir vi enige om. Kan også svinge opp med deilig hjemmelaget måltid og levende lys, jeg elsker å kose meg og håper vi kan kose oss sammen. Du må være glad i dyr (har to katter) og barn, natur og tenke miljø. Ingen røykere. ta kontakt.

Elena530

56

Sprek og ungdommelig - ifølge andre - kvinne søker ditto mann. Går lange turer i skogen og naturen der jeg har hytte, elsker å gå på ski, padle, seile, og andre aktiviteter ute i natur og frihet. Ta kontakt for en hyttetur da vel, så vi kan bli kjent. Du må være sprek og glad i natur, kunne lage mat (elsker å lage mat sammen på kjøkkenet) og like vin litt mer enn bare billig papp. Glad og munter, humor, samfunnsengasjert, det er pluss! Tekst meg.

Eivor654

55

Lei av aleneliv og håper å få svar fra en snill, stødig kar her oppe. Tør du?

Sabina905

56

Kjærest trengs å dele resten av livet med for snill, rund, god, kjærlig dame. Tekst meg så kjennes vi.

Karen826

48

Dansegalla? Danskebåt og swingom? Vil ha danseglad mann i mitt liv. Tekst meg for mer å vite.

Rikke511

51

Savner du ei snill dame med sans for humor, samfunnsspørsmål og enkle gleder i livet? Ta kontakt om du er ditto.