Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Ingelin837

58

Er det noen herremann der ute som kan tenke seg å ta en svingom kanskje for livet, samme alder som meg, høflig og rolig, sans for humor og samfunnsengasjert, glad i dyr og natur og kom gjerne med barnebarn på lasset så er vi to. Tekst meg da vel.

Nila985

48

Real, sprek og naturglad jente søker ditto mann. Barn og barnebarn ingen hindring, så langt i livet har vi alle en fortid. Tar du kontakt?

Siren790

56

Alder er visst bare et tall, så derfor vil denne eldre damen nå gå inn i sin andre ungdom og søke etter en kjæreste. Jeg: Ikkerøyk, elsker vin i moderate mengder, liker hjemmelaget mat (elsker å kokkelere) men vil gjerne flotte meg med en middag ute nå og da. Du må ikke røyke, være glad i dyr (har hund og katt) og være ærlig og snill og rolig. Da kommer vi nok et stykke på vei. Send meg melding da.

Rebecka985

40

Dame trenger mann, for kose stunder turer og må like dyr, være snill og ærlig.

Signe902

43

Javel, hvor ble det av Amor og den jobben han skulle utføre? Jeg venter fremdeles på å bli truffet av en pil, og kanskje jeg skal gi opp å håpe på at den lille fleskete fyren skal gjøre jobben, og heller legge inn annonse her? Satser på at du svarer, du som faller for dette, og DA kan vi bli kjent!

Rikke511

51

Savner du ei snill dame med sans for humor, samfunnsspørsmål og enkle gleder i livet? Ta kontakt om du er ditto.

Eir497

47

Vennskap først, kjærlighet senere? Mine interesser er håndarbeid, kino, kunst og jeg er veldig samfunnsengasjert innen miljø og natur. Ønsker ditto av deg. Ta kontakt.

Muna478

55

Rolig og ærlig mann søkes, utseende betyr ikke noe når innsiden er nydelig. Ønsker å bli kjent med deg, et par middager ute først og kino kanskje, før vi begynner å besøke hverandre hjemme. Håper å høre fra deg.

Radovana548

40

Singel på det tredje året og ønsker en venn for å dele gode og tunge stunder - hvor det helst er gode stunder da jeg er ei glad jente som sjelden lar livet tynge meg. Du må ikke røyke, og du må være glad i dyr. Stemmer dette, kan vi komme langt i forholdet. Kom igjen, svar.

Natasa364

41

Stille og rolig, real, ikke festglad, liker hjemmekos og koselige middager som vi kanskje lager sammen - søker en kjæreste, håper på en venn som kan bli noe dypere og intimt. Ta kontakt.

Tilla242

49

Kanskje dette er stedet for å få svar fra en snill og rolig, ikkerøykende kar? Ærlig og øm, ønsker jeg meg du er. Skilt eller separert gjør ikke noe, vi har alle en fortid og du må gjerne ha barn (jeg har selv to). Hører jeg fra deg?

Vida661

47

Sprek turjente ønsker mannlig selskap i fjellheim og skog. Ta kontakt for en prat og et møte.