Show filter

Søker:

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Zoe750

58

Tidlig pensjonert barneskolelærer og skilt og alene i fem år, kunne tenke meg å bli kjent med en mann 55-60 år som har lyst til å bli kjent med meg, gå litt turer sammen, kino, ut på en pils eller en middag, hva vi enn finner på, prate mye og masse om alt mulig. Det er et savn, håper du kan fylle det.

Ailin808

59

Alenebestemor som trenger kos og vennskap vil gjerne ha en mannlig venn å stelle hygge for enten det er dag eller kveld. Turer sammen, god hjemmelaget mat, hyggelig kaffe og så ser vi hav mer vi har lyst til å gjøre sammen?

Kristina918

53

Ung bestemor søker mann på min alder for hyggelige turer i marka, på byen, en og annen middag og selvfølgelig hjemmekos med kaffe, vafler og god hjemmelaget mat. Må være samfunnsinteressert og glad i dyr.

Susanne514

59

Hei karer 55-65 år med sans for livet, latter og god mat og drikke. Liker en fyr som er våken for både mennesker og dyr, samfunn og diskusjoner, men som også kan slappe av med en humoristisk film eller god bok. Ta kontakt.

Salma984

58

Moden kjærlighet skal være god, men jeg har ikke fått oppleve dette enda. Blir lett stiv og sjenert når jeg går ut og tar en halvliter, så slik møter man ikke en snill mann. Derfor håper jeg at dette vil være måten å møte noen på. Rolig snill ikkerøyker søkes til ensom dame, ta kontakt.

Zuzanna215

60

Hei hei, håper dette er stedet å søke etter gode venninner for syforeningstreff, telefonprat, chat og byturer. Ta kontakt om du savner venninner.

Ronja174

41

Strekker ut en hånd og håper at en vennlig, rolig og ærlig mann vil gripe den. La oss skrive litt sammen og se om vi vil møtes i disse rare tidene, bli kjent via ord, ringes litt, og så møtes på en kaffe eller en rolig middag i koronafrie tanker.

Bettina422

43

Skilt, singel og sugen. Ønsker meg en god venn, kjærest og elsker, livet er ikke over om man blir skilt tvert man har vippa 40 og nå er jeg sååå rede for å møte kjærlighet og elske igjen. Bli kjent med meg, ta en tur, vi kan på kafe, restaurant, kino, gå fine turer, prate og se om vi trives og kan bygge videre.

Agathe884

45

Koronafrisk og vaksinert dame har veldig lyst til å finne seg en dansepartner, middagspartner, en mannlig venn på min alder for vennskap og interessante samtaler, med håp om kjærlighet i bakhodet. Tør du?

Rebecka281

59

Med håp om å møte en snill følgesvenn og ledsager, kamerat og kanskje noe enda nærmere? Så annonserer jeg og forteller litt om meg selv. Bakeglad, særlig kaker, cupcakes, baker til bryllup og fest, og kosekvelder for deg og meg, snill og flink til å lytte, glad i folk og dyr, håper du er slik og at du liker det jeg baker, kanskje du har andre interesser så det er enda mer hyggelig å bli kjent, ta kontakt da vel jeg venter.

Selma840

58

Kvinne over middels men med ungdommen i blod og sjel. Ønsker meg en kjærest jeg, rundt min alder. Må ha sans for humor, være glad i dyr og natur, ikke røyke og helst kunne tenke plantebasert for dyr, miljø og natur når det gjelder mat. Møtes og bli kjent, og se om det kan føre til noe?

Margit776

55

Sprek snill og ærlig dame ønsker mannlig selskap på ensomme kvelder. Jeg lager gjerne en god middag med påfølgende kaffe a'vec og koselig prat om du sender en melding.