Sabina905

Age: 56

Fylke: Sogn og Fjordane

Kjærest trengs å dele resten av livet med for snill, rund, god, kjærlig dame. Tekst meg så kjennes vi.

Send till: Sabina905

Ditt telefonnummer:


Send SMS*

Livsglade damer

Er du alene? Det er vi også. Send en SMS så kanskje vi kan møtes i nær framtid... og være ordentlig sammen!

Peter78

42

Jeg er en ungdommelig single atletisk mann som liker atletisk mann som liker sport,å gå ut ,gå,gå på treningsstudioet eller bare siste på sofaen om vinteren og se på snøen falle .Jeg ser etter en dame i alle aldre som verdsetter indre verdi ,iboende og munter energisk.

Hassan80

40

Hei alle sammen jeg er en snill ærlig morsom og romantisk mann fra Tyrkia født og oppvokst i Oslo bodd her hele livet liker å lage mat og kose meg hjemme med damen jeg vil elske håper det blir deg jeg liker å gå turer i skog og mark sitte i parken hvis det er fint vær men blir kjedelig i lengden heter Hassan og jobber som tillitsvalgt i transport bransjen søker bare eldre damer for venn eller kjærlighet er du her inne.

Avogtil82

59

Viril og leken mann søker bekjentskap For hyggelig aktiviteter av og til

Morty55

56

Ønsker kontakt med kvinne i aldersgruppen 40 - 55 for nærhet og kos...

Karl1234

54

Positiv, glad og snill gutt. Nyskilt og fin. Jobber med festival, eventer, konserter og er støttekontakt for 4. Trener og driver med kundalini yoga og så mye mer. Liker å stelle og ordne. Lager god mat vasker hus og kler. Stueren 🤗 Gjør egentlig mye rart og har et brett nettverk. Søker etter en snill og grei kosejente med bein i nesa

Maijenta27

49

Søker en mann som også savner en partner Å dele hverdagsgleder med. Seriøs og ærlig het er Viktig. Håper på å treffes

Peter048

74

Lei av ensomheten. Blid og sosial mann søker moden kvinne til felles glede, hygge og det som følger med i et godt selskap. Kun ekte og seriøse kontakter.

Gudm152

72

Er det noen for meg her. Skal vi starte der, med blanke ark.